Toegevoegde waarde, sneller en goedkoper!

Denk bijvoorbeeld aan de eerste herinneringsfactuur die je per post verzendt tegen normaal tarief. Of de brief met de jaarlijkse prijsverhoging. Je kunt deze net zo goed online aangetekend versturen. De tarieven zijn ongeveer gelijk, maar de verzending heeft veel meer toegevoegde waarde.

Neopost garandeert een 100% veilige verzending van je online aangetekende brieven

Zo bevat je online aangetekende brief een link waarmee de ontvanger de inhoud van het bericht kan downloaden en bekijken. Hierdoor weet je niet alleen of de ontvanger met zekerheid het document heeft ontvangen, maar ook of hij deze heeft geopend! Je krijgt zodoende veel meer informatie, die in tegenstelling tot een verzending per post daadwerkelijk juridische waarde heeft.

Verstuur je je aangetekende brieven nog per post? Stap nu over op online aangetekend verzenden! Versturen per post kost meer dan acht euro per verzending. Voor de prijs van een postzegel krijg je online dezelfde service! Stel je de besparingen voor jouw organisatie eens voor... 
 

E-handtekening

E-handtekening

Door een elektronische handtekening toe te voegen, kunt u in alle vertrouwelijkheid contracten, documenten juridisch laten ondertekenen.
Overeenstemming AVG

Overeenstemming AVG

De nieuwe EU-verordening AVG verplicht bedrijven zich zoveel mogelijk te wapenen tegen hackers en misbruik bij verwerking van persoonsgegevens. Onze oplossing voldoet nu al aan de AVG die in 2018 in werking treedt.
Overzicht

Overzicht

Je vindt alle juridisch belangrijke gegevens van je verzendingen online in een overzichtelijk dashboard. Je krijgt direct bericht als een aangetekende verzending geaccepteerd, gedownload of geweigerd is door de ontvanger.
Brieven in batch

Brieven in batch

Je kunt meerdere aangetekende brieven tegelijk versturen, met één muisklik! Handig voor het versturen van oproepen of jaarlijkse prijsverhogingen. Bovendien hoef je geen labels voor de post meer in te vullen.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Output management software Impress Automate

Optimaliseer en stroomlijn kritieke bedrijfsprocessen door uitgaande documentworkflows te automatiseren en inefficiënte handmatige processen te vervangen.

Output management software OMS-200

OMS-200 garandeert de veiligheid en integriteit van elk document zodat de juiste boodschap naar de juiste ontvanger verstuurd kan worden. Het is ook een onmisbaar instrument bij het couverteren van documenten met een variabel aantal pagina’s.