post automatiseren

Het rendement van je bedrijf optimaliseren dankzij postautomatisering

08/02/2017

Door de uitgaande post te automatiseren, kun je je bedrijfsvoering veel efficiënter maken en dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Ideaal voor het midden- en kleinbedrijf!

Het rendement van je bedrijf veiligstellen

Als bedrijfsleider in het midden- en kleinbedrijf voel je je vaak persoonlijk verantwoordelijk voor het financieel welslagen van de onderneming. Je waakt over alle resultaten en over de financiële gezondheid, omdat je weet dat elke investering en lening uiteindelijk terugbetaald moet worden. Precies daarom zijn de kleine, dagelijkse besparingen – waaraan je misschien niet meteen denkt – zo belangrijk. Een besparing van enkele procenten op iets wat dagelijks of wekelijks terugkeert, betekent op de lange termijn een flinke winst.

Uitgaande post automatiseren: de mogelijkheden

Neopost is al jaren gespecialiseerd in het optimaliseren van de postverzending en kan bedrijven dus het een en ander vertellen over hoe ze slimmer – en goedkoper – aan postverwerking en -verzending kunnen doen.

De brieven, facturen, offertes en andere documenten die je op regelmatige basis naar klanten, prospects, leveranciers en zakenpartners stuurt, zijn een mogelijke besparingspost. Want wat je momenteel op kleine schaal zelf doet, kan Neopost via een externe partner vaak op grotere schaal organiseren, waardoor de postverzending professioneler en sneller gebeurt.

Welke zaken kun je bijvoorbeeld laten automatiseren?

 • Brieven, facturen en andere documenten drukken
 • Het drukwerk vouwen en in een envelop steken
 • Enveloppen adresseren
 • Enveloppen frankeren
 • Je uitgaande post laten verzenden

.

Lees ook: Hoe uitgaande post efficiënt afdrukken en verzenden?

De postverzending efficiënt automatiseren met NeoSend

NeoSend is ons antwoord op de vraag van zowel grote als kleine bedrijven om hun postverzending van a tot z te automatiseren.

Je verspilt niet langer kostbare tijd met adressen printen, brieven wegen en frankeren, enveloppen sorteren en in een envelop steken, … Met NeoSend regel je dit hele proces in een handomdraai vanachter je computer.

Bovendien kan je met NeoSend méér doen met je postverzending. NeoSend is een totaaloplossing waarmee je in enkele muisklikken post vanaf je computer verzendt. Voor het printen, couverteren, adresseren, frankeren en verzenden zorgen wij. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op het gebied van drukkosten, frankeerkosten en manuren.

Efficiëntiewinsten dankzij postautomatisering

NeoSend-postautomatisering helpt je bedrijf door een belangrijk proces efficiënter te maken. Je bespaart dus zonder je groei ook maar een beetje in gevaar te brengen. Integendeel, je profiteert van enkele niet te onderschatten optimalisaties:

 • Je medewerkers verspillen niet langer kostbare tijd met printen, in een envelop steken of frankeren. Dankzij de automatisering kunnen ze zich richten op taken waar menselijke arbeid écht het verschil maakt.
 • Je geniet een voordelig frankeertarief. Raadpleeg zeker dit handige overzicht van de posttarieven.
 • Door verschillende documenten aan dezelfde ontvanger in één envelop te stoppen, kun je besparen op portokosten.
 • Menselijke fouten worden uitgesloten.
 • Met NeoSend belanden je facturen sneller bij je klanten in de brievenbus, waardoor zij die doorgaans ook sneller betalen.
 • Je hoeft niet zelf in apparatuur te investeren, waardoor je meer werkkapitaal overhoudt en makkelijker kunt beslissen om processen te veranderen als dat nodig is.

Add new comment