bedrukken enveloppen

Automatisch bedrukken van enveloppen? Dit moet je onthouden

05/11/2016

Wanneer je een grote mailing naar klanten of prospecten stuurt, wil je uiteraard dat elke envelop op het juiste adres aankomt. Op die manier is de impact en de respons het grootst. De juiste oplossing voor het bedrukken van de enveloppen is dan ook van groot belang. Waarmee moet je rekening houden? We zetten alle aandachtspunten op een rijtje. 

Twee soorten adresseerprinters

Bij Neopost kun je twee types adresseerprinters krijgen: met vaste of met beweegbare printkop. Wat zijn de voordelen en de verschillen?

Adresseerprinter met beweegbare printkop

Een adresseerprinter met beweegbare printkop biedt meer flexibiliteit om bijvoorbeeld logo’s en afbeeldingen te drukken. Bovendien kan een reclameboodschap op de gewenste plek op de envelop gedrukt worden. Ook personaliseren is perfect mogelijk dankzij een beweegbare printkop.

Een adresseerprinter met vaste printkop

Een adresseerprinter met vaste printkop is een synoniem voor snel afdrukken.

Een onmisbaar hulpmiddel

Bij onze adresseerprinters hoort Flexmail. Met deze gebruiksvriendelijke software kun je bijvoorbeeld gemakkelijk adressen op enveloppen printen. Zo zien de enveloppen die je verstuurt er altijd uiterst professioneel uit, hetgeen uw bedrijfsimago ten goede komt.

De voordelen van een adresseerprinter

Een adresseerprinter en de Flexmail-oplossing vullen elkaar aan en hebben heel wat te bieden. Een overzicht:

  • Een heldere kleurendruk zorgt voor een professionele uitstraling en respecteert je bedrijfsimago. De kans dat zo’n envelop wordt geopend is veel groter dan bij een klassieke envelop, een envelop met een fout adres of een die dubbel wordt verstuurd.
  • Je bespaart geld en tijd, want je hoeft geen etiketten meer te maken en die op de enveloppen te plakken.
  • Dankzij de gepersonaliseerde enveloppen verhoog je het responspercentage van je mailing.
  • Met een adresseerprinter én Flexmail kun je jouw marketingboodschappen heel gemakkelijk aanpassen, zo vaak je maar wilt. Zelfs lastminutewijzigingen zijn mogelijk!

Een adresseerprinter staat garant voor een perfect resultaat en een waaier aan mogelijkheden: je kunt er onberispelijke afbeeldingen en logo’s, maar ook port betaald-stempels of barcodes mee afdrukken. Bovendien kunnen de enveloppen van rand tot rand bedrukt worden. Sommige apparaten kunnen rechtstreeks in de bestaande productieketen geïntegreerd worden, hetgeen de productiviteit ten goede komt.

Wil je meer informatie over het gebruik en de voordelen van adresseerprinters? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek!

 

Add new comment