Result for "Digitaal Factureren"

facturen digitaal bewaren met Neotrax

Hoe kun je facturen digitaal bewaren? Maak kennis met Neotrax

Heb je het gevoel dat je stilaan bedolven geraakt onder een berg papieren? Verspil je vaak tijd omdat je moet zoeken naar belangrijke documenten? Of vind je facturen soms gewoonweg niet meer terug? Dan is het dringend tijd om in te zetten op digitalisering ! Je documenten digitaal bewaren heeft tal...
Met of zonder papier: Loop geen betalingen mis

Met of zonder papier: Loop geen betalingen mis

Alle bedrijven bouwen verder op een positieve cashflow en het factureringsproces heeft daarop een grote invloed. Door facturen zo snel en efficiënt mogelijk te verzenden kunnen bedrijven de betalingstermijn verkorten en hun werkkapitaal verhogen , zodat ze geen kansen mislopen of betalingen aan hun...
facturen digitaliseren

Wanneer kun je het beste facturen gaan digitaliseren?

Is de start van het nieuwe boekjaar het ideale moment om je facturen te gaan digitaliseren? Ja en nee.
PEPPOL

Digitaal factureren aan de overheid? PEPPOL is de slimste weg!

De Rijksoverheid aanvaardt sinds 2017 alleen nog maar digitale facturen en vanaf 2019 geldt dat voor alle Nederlandse overheden. Dan kun je niet gewoon meer je factuur als pdf-bestand versturen.
betalingstermijn verkorten

De betalingstermijn zo kort mogelijk houden? Uitbesteden van factuurverzending loont

Sommige klanten betalen hun facturen systematisch te laat. Gelukkig kun je ook zonder deurwaarder de betalingstermijn van je klanten verkorten.
innoveren als startup

Innoveren als een start-up? Richt een ‘interne start-up’ op, zegt de expert

Start-ups rijzen als paddenstoelen uit de grond. Hoe kun je op efficiënte wijze ook innoveren? Met een interne start-up zorg je voor slimme innovaties.
online boekhouding

“Help, mijn online boekhouding loopt in het honderd!”

Of je nu een ondernemer bent die de hele organisatie eigenhandig in goede banen leidt. Of een boekhouder die zich uitsluitend bezighoudt met de online facturatie: er kan altijd iets verkeerd gaan. Zeker met de nieuwste innovaties in online boekhouding is het niet altijd even makkelijk om mee te...
e-facturatie

E-facturatie: de verschillende aspecten onder de loep

Met e-facturatie zet je als onderneming een forse stap vooruit. Maar wat heb je nodig om digitale facturen vlot en doeltreffend te implementeren? We sommen het op.
boekhouding betalingsproces optimaliseren

Hoe kun je het betalingsproces optimaliseren? 4 handige tips

Hoe snel betalen je klanten gemiddeld? Moet je iets te vaak op een betaling wachten? Ingewikkelde en langdurige procedures leiden tot betalingsachterstanden en kunnen je organisatie veel tijd en geld kosten. Hoog tijd dus om het betalingsproces intern te optimaliseren .
Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer: hoe werkt het?

Digitaal documentbeheer , we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Maar hoe het precies werkt, is veel minder duidelijk. Wij leggen het uit.

Pages

Subscribe to RSS - digitaal factureren