Result for "Documentbeheer"

Hoe kunt u uw thuiswerkomgeving volledig digitaliseren?

Hoe kunt u uw thuiswerkomgeving volledig digitaliseren?

Dankzij automatisering ervaren ondernemingen vele voordelen van de digitale transformatie van hun processen : tijdwinst, lagere kosten, geoptimaliseerde operationele efficiëntie, meer consistentie ... Wanneer medewerkers van thuis uit werken, gebruiken ze echter vaak nog altijd handmatige...
documentbeheer interne audit

Waarom een interne audit van je documentbeheer geen slecht idee is

Ook als je bedrijf al volledig op orde is voor de AVG, zijn er redenen genoeg om je documentbeheer regelmatig aan een interne audit te onderwerpen.

Documenten scannen: een goeie scanner is één, de juiste software is twee

Verstuur je e-facturen en digitaliseer je inkomende facturen meteen? Een goed begin, maar als je wil dat je digitale strategie rendeert, is er méér nodig.
software documentbeheer

Nieuwe business dankzij… documentbeheer met OMS-software

Optimaal data- en documentbeheer levert talloze verbeteringen op … en wie weet zelfs nieuwe klanten. Lees hieronder hoe een goed documentbeheersysteem – ofwel OMS-software – je onderneming helpt groeien.
Van papier naar digitaal: radicaal of stapsgewijs?

Van papier naar digitaal: radicaal of stapsgewijs?

Hoe zet je in jouw bedrijf de broodnodige digitale transformatie in gang? Vraagt dit proces een scherpe ommezwaai of kun je ook stapsgewijs digitaliseren? We zochten het uit.
Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer: hoe werkt het?

Digitaal documentbeheer , we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Maar hoe het precies werkt, is veel minder duidelijk. Wij leggen het uit.
digitalisering

Hoe digitalisering integreren in je bedrijfsstrategie?

Digitalisering is niet meer weg te denken uit de hedendaagse bedrijfsvoering. Processen worden erop afgestemd en medewerkers worden er dagelijks mee geconfronteerd. Als een bedrijf de omslag maakt naar digitalisering , stuit het veranderingsproces vaak op weerstand. Maar digitalisering biedt heel...

Pages

Subscribe to RSS - documentbeheer