Result for "E Facturatie"

facturen digitaal bewaren met Neotrax

Hoe kun je facturen digitaal bewaren? Maak kennis met Neotrax

Heb je het gevoel dat je stilaan bedolven geraakt onder een berg papieren? Verspil je vaak tijd omdat je moet zoeken naar belangrijke documenten? Of vind je facturen soms gewoonweg niet meer terug? Dan is het dringend tijd om in te zetten op digitalisering ! Je documenten digitaal bewaren heeft tal...
PEPPOL

Digitaal factureren aan de overheid? PEPPOL is de slimste weg!

De Rijksoverheid aanvaardt sinds 2017 alleen nog maar digitale facturen en vanaf 2019 geldt dat voor alle Nederlandse overheden. Dan kun je niet gewoon meer je factuur als pdf-bestand versturen.
De Europese digitale agenda en de gevolgen voor het mkb

De Europese digitale agenda en de gevolgen voor het mkb

Vraag een willekeurig midden- of kleinbedrijf (mkb) naar zijn doelstellingen en stroomlijning van activiteiten om de kosten te verlagen zal altijd in de top drie staan . Dat is niets nieuws aangezien bedrijven van elke omvang daar altijd al jaren naar streven.
e-facturatie

Alles over de wetgeving rond e-facturen aan de Nederlandse overheid

Sinds 1 januari 2017 verwachten zowel de Nederlandse rijksoverheid als de Vlaamse overheid dat hun leveranciers aan e-facturatie doen. Hieronder lees je wat dat precies inhoudt, welke uitzonderingen er bestaan en hoe je met succes overschakelt op het elektronisch indienen van facturen.
e-facturatie

E-facturatie: de verschillende aspecten onder de loep

Met e-facturatie zet je als onderneming een forse stap vooruit. Maar wat heb je nodig om digitale facturen vlot en doeltreffend te implementeren? We sommen het op.
Digitaal documentbeheer

Digitaal documentbeheer: hoe werkt het?

Digitaal documentbeheer , we kunnen ons er allemaal wel iets bij voorstellen. Maar hoe het precies werkt, is veel minder duidelijk. Wij leggen het uit.
digitaliseringssoftware

Sneller en efficiënter werken dankzij slimme digitaliseringssoftware

De efficiënte verwerking en archivering van facturen is een must voor elke organisatie, ongeacht de grootte. Een systeem om inkomende facturen te digitaliseren is handig, maar digitaliseringssoftware met een geïntegreerd boekhoud- of ERP-systeem levert nog betere resultaten op. Ontdek hier het hoe...
facturatie optimaliseren tips

De facturatie optimaliseren: 5 kostbare tips

Jouw bedrijf valt of staat met de facturatie . Loopt die vlot, dan beschik je over het nodige werkkapitaal en kun je groeien. Heb je daarentegen betalingsachterstanden of last van wanbetalers? Of loopt de facturatie intern niet zoals gewenst? Dan lijdt je zaak daar gegarandeerd onder. Ontdek hier...
facturen versturen via e-mail

Facturen versturen per e-mail: de aandachtspunten op een rijtje

Elektronische facturatie is in de loop der jaren gemeengoed geworden. Het is een efficiënte, gebruiksvriendelijke en kostenbesparende oplossing die door tal van bedrijven wordt gebruikt. Sinds februari 2009 mogen facturen volgens de Nederlandse wetgeving zowel op papier als per e-mail verstuurd...
facturen digitaliseren

Inkomende facturen digitaliseren: 5 belangrijke voordelen op een rij

Je facturen digitaliseren is de ideale automatiseringsoplossing. Goedkeuren, archiveren en opzoeken van facturen wordt kinderspel. Bovendien bespaar je dankzij digitale facturering heel wat papier en administratieve rompslomp. Ontdek hier de vijf voornaamste voordelen.

Pages

Subscribe to RSS - e-facturatie