frankeermachine huren

Een frankeermachine kopen of huren: dit moet je onthouden

03/16/2016

Een frankeermachine biedt tal van voordelen. Wil je snel en doeltreffend facturen of andere documenten versturen? Dan biedt dit toestel de ideale oplossing. Twijfel je nog tussen een frankeermachine huren of kopen? Met onze tips maak je de juiste keuze.   

Een frankeermachine kopen

Het kopen van een frankeermachine betekent een uitgave die bovenop alle andere investeringen komt. Ook heb je bij de aankoop van een frankeermachine een onderhoudscontract nodig. Bovendien weet je niet of deze frankeermachine binnen enkele jaren nog steeds aan je behoeftes zal voldoen.  

Een frankeermachine huren

Bij de aankoop van een frankeermachine heb je te maken met een directe en belangrijke investering. Een frankeermachine huren is een heel ander verhaal. Het is een flexibele oplossing waarbij je geld bespaart. De machine kan altijd vervangen worden door een exemplaar dat het beste past bij de wensen van het bedrijf. Bij huur of lease van een frankeermachine betaal je een vast maandelijks bedrag. Zo word je niet met onaangename verrassingen geconfronteerd. Leasing is nu eenmaal vaak het voordeligst voor bedrijven.    

De voordelen van een leasecontract

Wil je een frankeermachine huren? Dan kies je voor een financiering op maat en hoef je je geen zorgen te maken over bijkomende kosten. Het maandelijkse bedrag wordt vooraf bepaald, dus je weet altijd waar je aan toe bent. Bovendien zijn technische assistentie en regelmatige onderhoudsbeurten inbegrepen in een leasecontract. Dankzij een leasecontract heb je dus geen hoge investeringskosten en blijft je kapitaal beschikbaar voor andere investeringen.  

Een bijkomend voordeel: je loopt bij het leasen van een frankeermachine geen enkel economisch risico door eventuele waardevermindering.

Optimale kwaliteit

Zodra de leaseperiode is afgelopen, wordt de frankeermachine vervangen door een recenter model. Zo blijft de kwaliteit van de postfrankering gegarandeerd. De keuze van een toestel wordt altijd afgestemd op het volume van de documenten die je verstuurt.

Bij Neopost vind je een oplossing die afgestemd is op je behoefte. Je huurt je frankeermachine tegen een voordelig tarief, het staat je vrij om je contract aan te passen en je kunt altijd rekenen op onze expertise. Bovendien maak je altijd gebruik van de nieuwste technologieën.  

Comments

G. Po - 03/31/2016

inventarisatie prijzen huren-kopen frankeermachine

vind op uw website geen info over prijzen kopen en huren frankeermachines. Zie die info aub tegemoet. Kleine gebruiker
Ahmed Cicek - 06/03/2019

Frankeermachine leasen

Goedemorgen, Wat voor kosten zitten er in het leasebedrag, zit daar ook evt rente in? Met vriendelijke groet,

Add new comment