Result for "Inkomende Post"

sneller post verwerken

Ja, je postverwerking kan veel sneller! Ontdek onze tips

Veel bedrijven verliezen elke dag kostbare tijd met het handmatig verwerken van post. Ontdek onze tips om je postverwerking veel vlotter te laten verlopen.
papierloos werken

Wil jouw bedrijf óók papierloos werken? Begin er nu mee!

De weg naar volledig papierloos werken is vaak lang. Toch loont het de moeite om je bedrijf te digitaliseren. Begin vandaag nog met dit stappenplan.
Inkomende post digitaliseren: voorwaarden

Inkomende post digitaliseren? Dit zijn de voorwaarden

Weg met de juten postzakken van weleer, de toekomst van postverwerking is digitaal! En die digitalisering hoeft niet ingewikkeld of moeilijk te zijn, integendeel. Lees verder en ontdek hoe de bezorging én de opvolging van post digitaal een stuk makkelijker en efficiënter kan.
briefopeners

Briefopeners: onmisbaar in je postkamer?

Denk jij bij het horen van ‘briefopener’ ook nog altijd aan een puntig, metalen voorwerp? Tijd voor een update, want anno 2017 verstaan we onder een briefopener in de eerste plaats een elektronische briefopener die alle inkomende briefpost razendsnel en foutloos opent.
post sorteren

Inkomende post sorteren: zo ga je te werk

Is jouw onderneming actief in de logistiek? Of werk je in een groot bedrijf waar dagelijks honderden of duizenden brieven binnenkomen en uitgaan? Dan is een efficiënte postsortering onmisbaar.
Subscribe to RSS - inkomende post