Result for "Post"

Beheer van uitgaande post: 8 redenen om over te stappen naar digitale werkmethode

Beheer van uitgaande post: 8 redenen om over te stappen naar digitale werkmethode

Ondernemingen kunnen via een veelvoud aan kanalen communiceren met hun klanten. Het individuele beheer van die kanalen kan tijdrovend en duur worden. In dit artikel bekijken we hoe de digitale wereld u kan helpen.
privacy bedrijf

Hoe belangrijk is privacy voor jouw bedrijf?

Stel je voor: het loonstrookje van de directeur komt terecht bij een medewerker met dezelfde achternaam. De factuur voor één van uw klanten wordt naar een verkeerd adres verstuurd. Of de afwijzing van een sollicitant wordt naar het verkeerde e-mailadres verzonden. Begin je al te zweten bij deze...

AVG: wanneer mag je nog reclamedrukwerk versturen zonder toestemming?

Door de AVG mag je niet langer reclamedrukwerk versturen zonder toestemming van de ontvanger. Maar er zijn ook uitzonderingen. Lees er hier alles over!
postpakketten RFID

Kan je postpakkettenbeheer vandaag nog wel zonder RFID?

Met RFID-technologie track en trace je postpakketten met het grootste gemak. Ontdek waarom dit handige systeem ook voor jouw postpakketenbeheer onmisbaar is.
frankeermachine goedkoper dan postzegels

Waarom is een frankeermachine goedkoper dan postzegels? 

Met een frankeermachine frankeer je al je verzendingen automatisch. Wist je dat een frankeermachine zelfs goedkoper is dan postzegels? Wij vertellen je waarom.
Wat is de efficiëntste manier om post te verwerken?

Wat is de efficiëntste manier om post te verwerken?

De handmatige verwerking van uitgaande post kan tijdrovend en inefficiënt zijn, waarbij uren verloren gaan met het aanschuiven in het postkantoor. Bedrijven die blijven werken met postzegels kunnen ook verliezen oplopen bij een verkeerde frankering. Een frankeermachine is een efficiënte manier om...
Subscribe to RSS - Post