postverwerking outsourcen

Je postverwerking outsourcen biedt talloze voordelen

01/27/2017

Een goede instroom en uitstroom van brieven en pakketten is cruciaal voor jouw bedrijf, daarom wil je elke stap in dit proces nauwgezet opvolgen. Toch is het handig om delen van je postverwerking te outsourcen. Volg maar…

Zelf doen is beter – of niet?

Uitgebreide mailings versturen lijkt misschien eenvoudig, maar dat is het vaak niet. Je moet een beroep doen op verschillende diensten en technologieën om van ontwerp naar drukwerk tot verzending te komen. Daardoor is de kans op ‘glitches’ in je proces erg groot. Een kleine vertraging bij de drukker – bijvoorbeeld door een technische storing – kan voldoende zijn om de uiterste verzenddatum in het gedrang te brengen. Maar ook seizoensgebonden capaciteitsproblemen komen vaak voor.

Risico op vertragingen is één ding, maar wat ook meetelt is de grote hoeveelheid tijd die je medewerkers besteden aan de verschillende onderdelen van het postverwerkingsproces. Veel taken zijn duidelijk tijdrovend. Denk maar aan drukwerk proeflezen of brieven in een envelop steken.

Postverwerking uitbesteden via NeoSend

NeoSend is ontwikkeld met het oog op organisaties die veel uitgaande post hebben en die zo efficiënt mogelijk willen organiseren. Met NeoSend besteed je het drukken, sorteren, frankeren en verzenden van je uitgaande post uit aan een professionele partner. Je maakt de bestanden intern op en verstuurt ze via het gebruiksvriendelijke NeoSend-platform naar ons productiecentrum, waar ze gedrukt, gesorteerd, gefrankeerd en uiteindelijk verzonden worden.

Je gebruikt deze oplossing zo vaak als je wil. Al je facturen één keer per maand versturen? Dat kan, maar je kunt ze net zo goed op dagelijkse basis laten afdrukken en zo je cashflow verbeteren. Met dit systeem is de keuze écht aan jou.

 

Voordelen van externe postverwerking

Je postverwerking outsourcen biedt talloze voordelen. Zo profiteer je van lagere tarieven. Doordat NeoSend altijd de laagst mogelijke frankeringen selecteert, en doordat je jouw post aan dezelfde ontvanger kunt bundelen in één envelop, kun je tot wel 70 procent besparen op postzegels. Deze besparing op postzegels gaat gepaard met een besparing op materialen, omdat je niet hoeft te investeren in printers, vouwmachines en frankeermachines. Alle opgemaakte en verzonden documenten worden namelijk gedurende 100 dagen digitaal gearchiveerd in onze sterk beveiligde software.

Add new comment