couverteermachine

5 redenen waarom je medewerkers enthousiast zijn over een couverteermachine

04/29/2016

Documenten in een envelop doen, kost heel wat tijd en handmatige fouten zijn nooit uitgesloten. Om efficiënt, snel en foutloos te werken, biedt een couverteermachine uitkomst. Bovendien bespaart zo’n machine je medewerkers heel wat tijd. Wij zetten vijf voordelen van een couverteermachine op een rijtje.  

Tijd- en productiviteitwinst

Een couverteermachine biedt tal van voordelen. Een van de belangrijkste en meest tastbare voordelen is de tijd die je wint door je documenten machinaal te vouwen en in een envelop te doen. Op die manier kunnen je medewerkers de gewonnen tijd aan andere taken besteden. Met andere woorden: dankzij een couverteermachine stijgt de productiviteit. Daardoor verloopt bijvoorbeeld de facturatie sneller. En dat leidt dan weer tot een beter beheer van de cashflow.

Gebruiksgemak

Een couverteermachine is eenvoudig te gebruiken. Dat is een belangrijk kenmerk, vooral als je er rekening mee houdt dat de machine dagelijks door meerdere personen wordt gebruikt. De couverteermachine van Neopost is snel, flexibel en uitgerust met een touch-screen dat intuïtief werkt. Je laat je gewoon leiden door de instructies die op het scherm verschijnen. 

Documenten met variabele pagina's

Wist je dat een couverteermachine heel wat meer doet dan vouwen en enveloppen vullen? Ze leest ook documenten. Het apparaat verzamelt de pagina’s die bij dezelfde groep behoren dankzij de barcode die op elke pagina staat, en steekt ze automatisch in een envelop.

Correcte verzending dankzij een couverteermachine

Als je een couverteermachine gebruikt, weet je zeker dat alle documenten op een correcte manier worden verzonden. De foutmarge is letterlijk nul, wat geen overbodige luxe is wanneer er belangrijke en vertrouwelijke documenten (zoals facturen) worden verzonden.

Een goede communicatie met de klant

De OMS (Output Management Software) zorgt ervoor dat de communicatie met de klant snel en vlekkeloos verloopt. Je kunt er je klanten op een persoonlijke en professionele manier mee benaderen door bijvoorbeeld reclameboodschappen aan je verzending toe te voegen. Je kunt ook je bedrijfslogo of je bedrijfsgegevens onderaan de documenten laten drukken voordat je ze per post of digitaal verstuurt.  

Dankzij een couverteermachine kan je met een gerust hart gaan slapen: elke envelop zal de juiste documenten bevatten en naar de juiste geadresseerde gestuurd worden. Snel, efficiënt en veilig!

Add new comment