Zakelijke post versturen met frankeermachine

Zakelijke post versturen: sneller en goedkoper dankzij iX Series

09/12/2018

Om kostenefficiënt reclame te kunnen blijven maken, zetten meer en meer bedrijven in op snellere en goedkopere postverwerking. Maak nu kennis met de iX Series!

Ondanks het toenemende belang van digitale alternatieven, blijft fysieke post een cruciaal communicatiemedium voor zakelijke markten. Vooral geadresseerde reclame speelt nog een vitale rol in marketingstrategieën. Om echt doeltreffend te zijn, moeten alle brieven en brochures echter tot in de puntjes gepersonaliseerd worden – zowel inhoudelijk als vormelijk. Om kostenefficiënt reclame te kunnen blijven maken, zetten meer en meer bedrijven in op snellere en goedkopere postverwerking met behulp van gespecialiseerd postbedrijf Sandd en frankeermachines van Neopost.

Tot 150 brieven per minuut

Door de hoge kwaliteitseisen en de kosten die daarmee gepaard gaan, zoeken bedrijven continu naar manieren om zakelijke post zoals direct mailings sneller en goedkoper te versturen. Daarom slaan Neopost en postbedrijf Sandd nu de handen in elkaar. Wist je dat je met een frankeermachine van Neopost tot 30 procent op postkosten bespaart? Dankzij het non-priortarief is deze manier van frankeren niet alleen voordeliger en (dankzij het weegplatform) nauwkeuriger dan postzegels, maar verloopt alles ook veel sneller.

De frankeermachines van Neopost zijn verkrijgbaar voor alle postvolumes: van enkele tot duizenden brieven per dag. Met de iX Series verwerk je tot wel 150 brieven per minuut – goed nieuws voor klanten van Sandd!

Ontdek de iX Series

Omdat niet alle bedrijven dezelfde postbehoeften hebben, bestaat de iX Series uit drie types frankeermachines:

iX-3 Series

Frankeer tot 45 brieven per minuut met de iX-3 Series. Het geïntegreerde weegplatform van deze frankeermachine kan tot 3 kilogram aan, dus je kunt er ook handig gebruik van maken om kleine pakketten te frankeren. Moet je een groter item frankeren? Breid de machine uit met de bijhorende externe weegschaal die tot 35 kilogram kan wegen. Goed om te weten: met de iX-3 Series kun je de postkosten voor maar liefst 30 accounts afzonderlijk in de gaten houden.

iX-5 Series

Middelgrote bedrijven kiezen het vaakst voor de iX-5 Series met handmatige of automatische invoerfunctie. De handmatige versie verwerkt tot 70 brieven per minuut, de automatische tot 110 brieven per minuut. Via het kleurenscherm krijg je toegang tot 35 accounts. Het externe weegplatform van de iX-5 Series heeft een capaciteit van 35 kilogram. 

iX-7 Series

Voor grotere bedrijven is er de iX-7 Series, waarmee je tot 150 brieven per minuut frankeert met de automatische invoer. Deze frankeermachine kan eveneens pakketten tot 35 kilogram wegen en biedt toegang tot 70 accounts. 

Milieuvriendelijke frankeermachines

Hecht jouw bedrijf veel belang aan ecologisch ondernemen? Neopost ook. Daarom hebben we alles in het werk gesteld om de nieuwe iX Series milieuvriendelijk te maken. Elke frankeermachine draagt het Energy Star-label voor energie-efficiëntie en is recycleerbaar.

Zakelijke post sneller én goedkoper versturen

Je zakelijke post voortaan sneller en goedkoper versturen is dus heel eenvoudig. Hoe het allemaal concreet in zijn werk gaat?  Je bent of wordt klant bij Sandd en maakt je keuze tussen de verschillende iX Series frankeermachines van Neopost. Je frankeert je post snel en voordelig met de frankeermachine en levert je brieven en pakketten vervolgens af bij een DPD-punt naar keuze. Geen tijd om je post zelf af te leveren? Geen probleem! Sandd zorgt ervoor dat de post na 18u00 (of met behulp van een muurkluis) wordt opgehaald. In elk geval bereikt je post zijn bestemming binnen 72 uur.

 

Add new comment