Automatisch mailings vouwen

Automatisch documenten vouwen is heel gemakkelijk dankzij de DS-150 couverteermachine. Zijn grote snelheid en flexibiliteit maken van de DS-150 een onmisbare tool.

  • Tot 4500 enveloppen per uur vouwen en insteken
  • Capaciteit van de invoerlades tot 500 documenten
  • Modulair ontwerp: mogelijkheid om tot 9 toevoerstations te gebruiken
  • 20 jobs in het geheugen
  • OMR- en BCR-leessystemen in closed loop om de integriteit van uw verzendingen te garanderen (AIMS-software)

Facturen vouwen met veiligheid

Om uw verzendingen te optimaliseren, voegt deze couverteermachine tegelijk met uw transactiepost reclamebijlagen toe. De software voor het beheer van uw post (OMS) sorteert op voorhand uw documenten en geeft aan hoeveel pagina's elke envelop moet bevatten. U kunt het insteken van de documenten met variabele pagina-aantallen (facturen bvb.) automatiseren, en zo het aantal handmatige handelingen beperken. Om de verwerking van uw post te vergemakkelijken, is het DS-150 couverteersysteem uitgerust met toevoerstations waarmee u verschillende formaten en ook dikkere documenten kunt verwerken. Het insteken en vouwen van uw documenten gebeurt in alle eenvoud!

Andere types van mailings vouwen

Het modulaire ontwerp ondersteunt het breedste scala mailingtoepassingen – van direct mail-campagnes tot zeer vertrouwelijke mailings zoals medische facturen, loonbriefjes en bankafschriften. De DS-150 heeft de functies en de technologie om met gemak te voldoen aan de vereisten van uw onderneming.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Transactionele post versturen DS-180

Proftiteer van een snelle, veilige en eenvoudig...

enveloppevulmachine ds-200

Brochures op glanzend papier en zelfs cd's kunn...