Facturen en poststukken vouwen dankzij de DS-75i

De DS-75i van Neopost is de eerste couverteermachine die gebruikmaakt van de meest geavanceerde technologieën om uw poststukken te vouwen en in envelop te stoppen.

  • Tot 3600 documenten per uur vouwen en in een envelop steken
  • Ergonomisch bedieningspaneel met touchscreen in kleur
  • Secure’n Feed: opsporing van dubbele  toevoer
  • Beveiliging van de inkomende en uitgaande post dankzij de CIS scanner van 2D datamatrix
  • Kan tot 10 A4-pagina's in twee vouwen

Brieven vouwen op een profesionnele manier

Het compacte en stille couverteermachine DS-75i steekt razendsnel uw documenten in enveloppen en is perfect voor elk type werkomgeving. De DS-75i is beschikbaar in meerdere configuraties, gebaseerd op verschillende toevoermogelijkheden. Dankzij het touchscreen in kleur met heldere pictogrammen is de DS-75i net zo eenvoudig in gebruik als een kopieermachine. 

Dankzij zijn compact formaat, zijn groot laadvermogen en zijn scanner voor datamatrixcodes kan de DS-75i uw directmarketingcampagnes, facturen en haast alle soorten uitgaande poststukken verwerken.

Facturen met variabele pagina's vouwen en insteken

De DS-75i heeft een innoverende oplossing voor het vouwen van post-items met verschillend aantal pagina’s per set en bijlagen. Kies eenvoudig een samenvoegcriterium, zoals het factuurnummer, en u kunt meerdere pagina’s samenvoegen voor dezelfde ontvanger. U kunt zelfs voor selectieve groepen ontvangers verschillende extra bijlagen toevoegen. Door deze unieke softwareoplossing kunt u in slechts enkele minuten gepersonaliseerde toepassingen voor direct mail ontwerpen.

Nu, dankzij de couverteermachine van Neopost, doen we hetzelfde werk per actie binnen enkele dagen in plaats van weken

Pieter Verhagen, manager inkoop voor War Child wereldwijd.

De testimonial van War Child lezen

Intelligent couverteersysteem

Met een Neoost couverteersysteem gaat een nieuwe wereld aan communicatiemogelijkheden voor u open. De DS-75 BCR verwerkt niet alleen bijlagen, maar ook poststukken met variabel aantal pagina’s per set door het toevoegen van barcodes. Kies een uniek samenvoegcriterium (bv. fact...

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in