Discovery Days 2019

23 donderdag May 2019

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht

Nederland
Discovery Days 2019

Elke organisatie van klein tot groot communiceert met haar klanten. Persoonlijk opgemaakte communicatie, dat verstuurd wordt via het juiste communicatiekanaal, vergroot de impact. Het implementeren van een omni-channel strategie lijkt ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Discovery Days is het evenement voor managers die op zoek zijn naar het optimaliseren van documentstromen en output management kanalen. Het programma op de Discovery Days biedt informatie voor financieel-, marketing- of algemeen verantwoordelijken binnen organisaties op het gebied van document management.

Discovery Days

DISCOVERY DAYS

Graag nodigen wij u, als besluitvormer van uw organisatie uit voor de Discovery Days. Voor de derde keer op rij hebben wij een inspirerend en ontspannend programma voor u samengesteld. Alle informatie vindt u op onze toegewijde website; www.discovery-days.nl.

Neopost is al jaren een betrouwbare technologische partner voor zowel het MKB, middelgrote bedrijven als internationals op het gebied van document management. Deze adviseren wij bij het realiseren van hun omni-channelstrategie. Op de Discovery Days ontdekt u van onze klanten hoe Neopost dit traject heeft opgepakt en geïmplementeerd.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

PAPER joins DIGITAL

Wist u dat 41% van de bedrijven denkt dat de gemiddelde betaaltermijn versnelt als zij het juiste communicatiekanaal gebruikt? Wist u dat 27% van de bedrijven echter niet zeker weet of zij het juiste communicatiekanaal gebruikt? En wist u dat maar lieftst 79% van de bedrijven obstakels verwachten bij de implementatie van nieuwe communicatiekanalen en daarom hun beslissing uistellen?

Neopost biedt een totaaloplossing voor document management. Wij analyseren de verschillende communicatiestromen en adviseren hoe deze effectief in te zetten. Op de Discovery Days ontdekt u hoe wij dit aanpakken. Onze klanten vertellen niet alleen hoeveel dit financieel heeft opgeleverd, maar ook hoe dit hun processen heeft geoptimaliseerd en beveiligd.

PROGRAMMA

Discovery Days met het thema ‘Paper joins Digital’ wordt georganiseerd op donderdag 23 mei 2019. Vanaf 12.30 uur ontvangen wij u in het Beatrix Theater in Utrecht.

  • 12.30 Ontvangst met koffie en thee
  • 13.20 Opening en welkomstswoord
  • 13.35 Spreker Bas Nijhuis - "Acteren kun je tijdelijk, jezelf zijn altijd"
  • 14.30 Communiceren lijkt simpel, maar vereist eerst een persoonlijke analyse
  • 15.15 Koffie break
  • 15.30 Omni-channelstrategie als impuls voor uw customer engagement
  • 16.15 AVG: Een datalek komt niet alleen via uw server...?
  • 17.00 Afsluiting en borrel
  • 18.00 Diner
  • 20.00 Musical 'Mamma Mia'

KONINKLIJKE AFSLUITING

Na een middag vol informatie sluiten wij de dag af met een diner en de voorstelling Mamma Mia. ‘Afrika ontwaakt. Een komisch liefdesverhaal met ABBA's bekende hits zoals 'Dancing Queen', 'The winner takes it all' en uiteraard 'Mamma Mia'. Voor deze unieke voorstelling hebben wij premium tickets voor u én uw partner gereserveerd. Beleef samen deze swingende musical.

Laat u ons weten dat u erbij bent?

Voor meer informatie over Discovery Days en de invulling van het programma verwijzen wij u naar onze toegewijde website www.discovery-days.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. U kunt zich eenvoudig aanmelden door het invullen van het formulier op deze website.