Intelligente Document Output Management

Automatiseer handmatige processen met betrekking tot het maken, verwerken en uitsturen van facturen, herinneringen, salarisstroken en overige documenten. Impress Automate centraliseert de uitgaande documentvoorbereiding en -distributie, waardoor u volledige controle heeft over uw klantcommunicatieproces. Stel business rules voor de verwerking vast via een intuïtieve, browsergebaseerde interface om workflows overal te versnellen en te stroomlijnen, wat leidt tot meer efficiëntie en een algehele vermindering van handmatige fouten.

Impress Automate : Flexibele en intuïtieve software voor omnichannel communicatie

Besteed meer tijd aan innoveren en minder aan administratie
Veel organisaties worden tegenwoordig beperkt door handmatige workflows van bedrijfsprocessen. Als het gaat om het verzenden van klantcommunicatie, betekenen handmatige processen hogere operationele kosten, lagere productiviteit van werknemers en stelt u uw bedrijf bloot aan de risico's door menselijke fouten.

Bescherm uw belangrijkste bezit - uw klant
Impress Automate helpt u om gemakkelijk bruikbare, gepersonaliseerde en veilige communicatie te produceren. Verbeter de klantervaring met boeiende, gerichte en tijdige communicatie die wordt verzonden volgens hun specificaties.

Ontdek een schaalbare oplossing voor fysieke en digitale post
Impress Automate helpt u bij het beheren van zowel fysieke als digitale post, afhankelijk van de combinatie die het meest logisch is voor uw bedrijf en de voorkeuren van uw klanten. Zowel door het systeem gegenereerde batch- als ad-hoc desktopcommunicatie kan worden gestroomlijnd en volledig geautomatiseerd met onze eenvoudig te implementeren oplossing.

Versnel de documentverwerking door automatisering
Impress Automate beveiligt het postvoorbereidingsproces door middel van zijn intelligente barcodetechnologie, zodat het juiste document in de juiste envelop terechtkomt. Documenten die voor dezelfde klant zijn bedoeld, kunnen worden gesorteerd en gecombineerd om de klantervaring te verbeteren en de totale portokosten te verminderen.

Automatiseer processen en multi-channel distributie

 • Documenten van een bepaalde periode worden automatisch vanuit verschillende afdelingen en locaties verzameld en verstuurd
 • Uw organisatie beschikt over een krachtige oplossing om uw documenten zowel digitaal als fysiek te verzenden

Gebruiksvriendelijk

 • Via een webbrowser kunt u op eenvoudige wijze uw klantcommunicatie configureren met de wensen die u heeft
 • De web-interface stelt u in staat om allerlei opdrachten aan te maken en geeft u real-time inzicht in de status van uw documenten, workflows en opdrachten
Personaliseer de communicatie met uw klant en zorg voor klantenbinding

Personaliseer de communicatie met uw klant en zorg voor klantenbinding

Lever uw boodschap af op het juiste moment en via het juiste kanaal. Plaats op maat gemaakte marketing boodschappen of persoonlijke kortingscodes, maak gebruik van overlays of voeg automatisch bijlagen toe op basis van de klant of de inhoud van uw documenten.
Automatiseer processen en omni-channel distributie

Automatiseer processen en omni-channel distributie

Uw organisatie beschikt over een krachtige oplossing om uw documenten zowel digitaal als fysiek te verzenden
Risicobeperking dankzij veiligheid en optimalisatie

Risicobeperking dankzij veiligheid en optimalisatie

Impress Automate biedt u veiligheid door o.a. barcodes toe te voegen aan uw post. Zo bent u zeker dat de complete inhoud richting de juiste klant gaat. Traceerbaarheid van de documenten garandeert de integriteit van de communicatie.
Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

De web-interface stelt u in staat om allerlei opdrachten aan te maken en geeft u real-time inzicht in de status van uw documenten, workflows en opdrachten. De gebruiksvriendelijke software Impress Automate is ontwikkeld voor gebruikers zonder technische kennis en stelt deze in staat om data te gebruiken en documenten te verrijken. In een aantal stappen, of met behulp van vooraf ingestelde workflows, worden uw documenten verwerkt.
Opbrengststijging

Opbrengststijging

Snellere responstijd van de klant kan zorgen voor extra inkomsten.
Kostenbesparing

Kostenbesparing

Automatiseer uw documentprocessen en verlaag zo uw operationele kosten. Dankzij een efficiënte verzending bespaart u tevens op uw verzend- en personeelskosten.
De communicatie met onze klanten is één van de sterke punten en daarin hebben we nu een grote stap gemaakt. Met Impress Automate van Quadient zijn we in staat die communicatie verder uit te bouwen langs meerdere kanalen. De communicatie is nu eenduidig, qua informatie beter be...

Jamaris Gijzen, Coördinator Facilitair bij Bruynzeel Keukens.

Karakteristieken

Maximale efficiëntie
 • Grote volumes (tot 10.000 documenten per minuut)
 • Eenvoudig te configureren en te gebruiken
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Volledig, geautomatiseerd proces management
 • Standaard in- en output data formaten:PDF, PCL, TNO, post script
Integriteit en veiligheid
 • Gecentraliseerd beheer van documenten
 • Maximale controle over de lay-out en bedrijfshuisstijl
 • Meertalig document management
 • Omni-channel distributie: printen, fysieke post naar binnen- en/of buitenland uitbesteden, e-mail, beveiligd e-mailen, aangetekend e-mailen, document delivery portal, EDI-PEPPOL
 • Ondersteunende barcodes: OMR, BCR, 2D
Budget optimalisatie
 • Besparing op portokosten door de krachtige functies: groeperen, samenvoegen, sorteren en in batches printen
 • Verander in real-time de configuratie van workflows zonder enige tussenkomst van uw IT afdeling
 • Verzamel documenten via uw ERP/CRM businesssystemen

Lees ook onze blog 'Hoe zorgt u voor een nauwkeurige klantcommunicatie'

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

documenten verzenden vanaf een computer

Neosend is een online platform dat u in staat stelt om in enkele muisklikken uw poststukken vanaf een computer te verzenden.

DDP

De Document Delivery Portal (DDP) is een optionele betalende dienst voor het digitaal aanleveren van uw documenten. Door gebruik te maken van een beveiligde en volledig gepersonaliseerde webportaal, heeft u met DDP de controle in eigen hand. 

aangetekende brief verzenden

Je kunt je post online én aangetekend versturen. Wettelijk hebben de documenten dan dezelfde eigenschappen als een fysiek aangetekende brief. Kortom: “Meer zekerheid voor de prijs van een postzegel!”

Output management software OMS-200

OMS-200 garandeert de veiligheid en integriteit van elk document zodat de juiste boodschap naar de juiste ontvanger verstuurd kan worden. Het is ook een onmisbaar instrument bij het couverteren van documenten met een variabel aantal pagina’s.