Omni-channel output management software

Communicatie is essentieel om een sterke klantenrelatie te kunnen ontwikkelen. Merken en bedrijven die op een juiste, doordachte en nuttige manier met hun klanten omgaan, hebben meer kans om hen tevreden te stellen en te behouden. Dus willen bedrijven succesvol communiceren, dan betekent dit dat zij de juiste boodschap op het juiste moment en op de juiste manier bij hun klant krijgen.

OMS-500 is de perfecte oplossing om uw klanten op de meest professionele en persoonlijke manier te benaderen en dit alles zo geautomatiseerd mogelijk.

OMS-500 : Flexibele en intuïtieve software voor omnichannel communicatie

OMS-500 is software voor omnichannel communicatiebeheer waarmee u hoogwaardige, gepersonaliseerde en veilige klantcommunicatie kunt verwerken. Dankzij OMS zal u de distributie van al uw documenten en communicatie volledig kunnen beheren en zullen deze processen geautomatiseerd en gecentraliseerd zijn in één enkele workflow. Optimaliseer uw klantcommunicatie en verbeter de klanttevredenheid met gepersonaliseerde boodschappen, overlays of documentbijlagen. Documenten kunnen uit verschillende business systemen worden opgehaald. OMS-500 verwerkt en verzendt deze, via het voorkeurskanaal van uw klant, dankzij de volledige  proces-automatisering en omnichannel distributie.
OMS zorgt er steeds voor dat de correcte documenten en/of communicatie naar de juiste persoon worden verzonden. In het geval van fysieke verzendingen bepaalt OMS welke documenten in welke envelop moeten komen en zal OMS de documenten vervolgens sorteren en groeperen zodat meerdere brieven naar dezelfde ontvanger in één envelop worden verstuurd.
Zowel voor kleinere als grotere organisaties is het een must om klantencommunicatie te optimaliseren en zo efficiënt mogelijk te organiseren. OMS-500 is de perfecte oplossing voor een gestroomlijnde, efficiënte en persoonlijke communicatie die bijna volledig geautomatiseerd kan gebeuren.

Automatiseer processen en multi-channel distributie

 • Documenten van een bepaalde periode worden automatisch vanuit verschillende afdelingen en locaties verzameld en verstuurd
 • Uw organisatie beschikt over een krachtige oplossing om uw documenten zowel digitaal als fysiek te verzenden

Gebruiksvriendelijk

 • Via een webbrowser kunt u op eenvoudige wijze uw klantcommunicatie configureren met de wensen die u heeft
 • De web-interface stelt u in staat om allerlei opdrachten aan te maken en geeft u real-time inzicht in de status van uw documenten, workflows en opdrachten
Personaliseer de communicatie met uw klant en zorg voor klantenbinding

Personaliseer de communicatie met uw klant en zorg voor klantenbinding

Lever uw boodschap af op het juiste moment en via het juiste kanaal. Plaats op maat gemaakte marketing boodschappen of persoonlijke kortingscodes, maak gebruik van overlays of voeg automatisch bijlagen toe op basis van de klant of de inhoud van uw documenten.
Automatiseer processen en omni-channel distributie

Automatiseer processen en omni-channel distributie

Uw organisatie beschikt over een krachtige oplossing om uw documenten zowel digitaal als fysiek te verzenden
Risicobeperking dankzij veiligheid en optimalisatie

Risicobeperking dankzij veiligheid en optimalisatie

OMS-500 biedt u veiligheid door o.a. barcodes toe te voegen aan uw post. Zo bent u zeker dat de complete inhoud richting de juiste klant gaat. Traceerbaarheid van de documenten garandeert de integriteit van de communicatie.
Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

De web-interface stelt u in staat om allerlei opdrachten aan te maken en geeft u real-time inzicht in de status van uw documenten, workflows en opdrachten. De gebruiksvriendelijke software OMS-500 is ontwikkeld voor gebruikers zonder technische kennis en stelt deze in staat om data te gebruiken en documenten te verrijken. In een aantal stappen, of met behulp van vooraf ingestelde workflows, worden uw documenten verwerkt.
Opbrengststijging

Opbrengststijging

Snellere responstijd van de klant kan zorgen voor extra inkomsten.
Kostenbesparing

Kostenbesparing

Automatiseer uw documentprocessen en verlaag zo uw operationele kosten. Dankzij een efficiënte verzending bespaart u tevens op uw verzend- en personeelskosten.
De communicatie met onze klanten is één van de sterke punten en daarin hebben we nu een grote stap gemaakt. Met de OMS-500 software van Neopost zijn we in staat die communicatie verder uit te bouwen langs meerdere kanalen. De communicatie is nu eenduidig, qua informatie beter ...

Jamaris Gijzen, Coördinator Facilitair bij Bruynzeel Keukens.

Karakteristieken

Maximale efficiëntie
 • Grote volumes (tot 10.000 documenten per minuut)
 • Eenvoudig te configureren en te gebruiken
 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Volledig, geautomatiseerd proces management
 • Standaard in- en output data formaten:PDF, PCL, TNO, post script
Integriteit en veiligheid
 • Gecentraliseerd beheer van documenten
 • Maximale controle over de lay-out en bedrijfshuisstijl
 • Meertalig document management
 • Omni-channel distributie: printen, fysieke post naar binnen- en/of buitenland uitbesteden, e-mail, beveiligd e-mailen, aangetekend e-mailen, document delivery portal, EDI-PEPPOL
 • Ondersteunende barcodes: OMR, BCR, 2D
Budget optimalisatie
 • Besparing op portokosten door de krachtige functies: groeperen, samenvoegen, sorteren en in batches printen
 • Verander in real-time de configuratie van workflows zonder enige tussenkomst van uw IT afdeling
 • Verzamel documenten via uw ERP/CRM businesssystemen

Lees ook onze blog 'Hoe zorgt u voor een nauwkeurige klantcommunicatie'

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

documenten verzenden vanaf een computer

Neosend is een online platform dat u in staat stelt om in enkele muisklikken uw poststukken vanaf een computer te verzenden.

DDP

De Document Delivery Portal (DDP) is een optionele betalende dienst voor het digitaal aanleveren van uw documenten. Door gebruik te maken van een beveiligde en volledig gepersonaliseerde webportaal, heeft u met DDP de controle in eigen hand. 

aangetekende brief verzenden

Je kunt je post online én aangetekend versturen. Wettelijk hebben de documenten dan dezelfde eigenschappen als een fysiek aangetekende brief. Kortom: “Meer zekerheid voor de prijs van een postzegel!”

Output management software OMS-200

OMS-200 garandeert de veiligheid en integriteit van elk document zodat de juiste boodschap naar de juiste ontvanger verstuurd kan worden. Het is ook een onmisbaar instrument bij het couverteren van documenten met een variabel aantal pagina’s.