February 20th, 2019

FIELD ENGINEER regio Zuid-Holland M/V

FIELD ENGINEER regio Zuid-Holland M/V

Neopost is wereldleider in oplossingen voor post- en pakketten verwerking, verzenddiensten en digitale communicatie. Onze producten en diensten worden afgestemd op de behoeften van de organisaties en helpen ze om tijd te winnen, kosten te besparen en uw communicatie te verbeteren via diverse verspreidingskanalen.

Wij investeren continu in de nieuwste technologieën om aangepaste, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen te verschaffen waarmee de organisaties de kwaliteit van de interacties met hun doelgroepen kunnen verbeteren en personaliseren.
Vandaag is Neopost aanwezig in 30 landen over de hele wereld, en ook via een ruim netwerk van partners in meer dan 90 landen. Onze 6200 medewerkers wereldwijd zetten zich in om de interacties van onze klanten responsiever en krachtiger te maken.

Neopost onderscheidt zich door een klantgerichte benadering en een op maat gerichte service. Zij brengt haar toegevoegde waarde door gekwalificeerde, technische kennis van hun producten en software. Er wordt veel belang gehecht aan een menselijke consequente aanpak.

Wij zoeken voor onze afdeling Customer Service in Almere een fulltime Field Engineer (Monteur).:

FIELD ENGINEER regio Zuid-Holland M/V

Functie

In jouw regio sta je in voor de installatie van ons productengamma bij de klanten, de opleiding van de gebruikers, het preventief onderhoud en de reparaties. Het voorkomen of oplossen van technische problemen is wat jou motiveert.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een MBO diploma met specialisatie elektronica, elektrotechniek
  • Affiniteit met IT is een pluspunt
  • Enige ervaring in een technische functie is een pre
  • Je kan je technische kennis en vaardigheid perfect combineren met je klantgerichtheid
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en bent gedreven om steeds bij te leren
  • Je bent Nederlandstalig en je begrijpt het technisch Engels
  • Je woont bij voorkeur in de regio Rotterdam - Den Haag
  • Je hebt een flexibele instelling, bent stress bestendig, werkt zelfstandig en bent commercieel vaardig

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een aangename en dynamische werksfeer waarbij de directheid en flexibiliteit van een klein team met de omkadering van een multinationaal bedrijf.
Je krijgt de opportuniteit om jezelf te ontplooien binnen een groeiende organisatie en een succesvol team, dat zowel persoonlijk initiatief als teamspirit stimuleert en waardeert.
Er zijn doorgroeikansen en je ontvangt een competitief salaris aangevuld met extra-arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. 

Ben jij die gemotiveerde collega die wij zoeken ?

Zend of mail dan je cv en motivatie naar Neopost t.a.v. Martin Kuipers, m.kuipers@neopost.nl
We garanderen een strikt vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.