Een automatische dynamische weegschaal

Is het afzonderlijk wegen van elk poststuk een immense karwei? Win heel wat tijd en bespaar veel geld met de dynamische weegschaal !

  • Wegen en frankeren van poststukken in één beweging
  • Voorsorteren van post is niet meer nodig
  • Automatische formaatherkenning: herkent genormaliseerde en niet-genormaliseerde poststukken
  • Eenvoudige bediening via de frankeermachines

 

Frankeer altijd met het juiste posttarief

Deze weegschaal blinkt uit in gebruiksgemak en is eenvoudig te bedienen vanaf het grafische display van de frankeermachine. Bovendien is het niet meer nodig om op voorhand uw post te sorteren.

Connecteerbaar met:

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Frankeermachine IS-480

Dankzij de combinatie van zijn verwerkingssnelheid en zijn intelligente weegtechnologie (dynamische weegschaal) kunt u grote postvolumes steeds op tijd verzenden dankzij dit frankeersysteem. Door de verwerking van uw poststukken te versnellen, optimaliseert u ook uw postuitgaven met speciale frankeertarief.

lagere portokosten met een frankeermachine

Snelheid, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en kostenbeheersing zijn de kernwoorden van de IS-6000, uw nieuwe keuze inzake frankering van grote postvolumes. Het frankeertoestel IS-6000 helpt u om uw verzendingskosten te optimaliseren.

Weegplatform

Met een Neopost weegschaal van 2, 3, 5, 10 of 30 kilogram gaat uw post nog sneller de deur uit. De correcte posttarieven zijn voorgeprogrammeerd, waardoor u meteen het exacte gewicht en frankeertarief bij de hand hebt.