Wat is een frankeermachine?

Frankeertoestellen zijn geschikt voor zowel kleine organisaties en kantoren met weinig post als voor grote bedrijven die dagelijks een groot aantal brieven verzenden. Met een digitale frankeermachine van Neopost frankeert u tegen een lager tarief dan met postzegels dankzij het speciale tarief voor frankeermachines. Zo kunt u tot 11% besparen op al uw verzendingen! Vermijd over- en onderfrankering van uw post: met een frankeermachine frankeert u altijd aan het juiste tarief. Alle frankeertoestellen zijn uitgerust met een handige weegschaal of weegplatform waardoor u elk poststuk (brieven, aangetekende brieven en zelfs pakjes) van het juiste frankeerbedrag voorziet. U vermijdt lange wachtrijen in het postkantoor en valt nooit zonder postzegels. Bovendien hebt u voortaan geen verschillende soorten postzegels meer nodig voor het verzenden van uw omvangrijke documenten.

Wat zijn de voordelen van een frankeermachine?

  • Frankeren tegen een lager tarief
  • Tijdwinst en geen lange wachtrijen in het postkantoor
  • Een snelle frankering van uw poststukken
  • Geen tekort of teveel aan frankering
  • Uw uitgaande post heeft een professionele look
  • Onze frankeermachines zijn compact en gebruiksvriendelijk

Een frankeertoestel is geschikt voor zowel lage als grotere volumes. Al onze frankeermachines zijn uitgerust met de DPM-technologie, de nieuwste blauwe frankeerstempel met de kenmerkende tweedimensionale datamatrix.

De onlineservices van de nieuwe frankeermachines

Het nieuwe IS-gamma van Neopost is een ware revolutionaire vooruitgang: deze frankeermachines beschikken over een LAN-verbinding en onlineservices. De frankeermachine kan op elk type lokaal netwerk aangesloten worden. Zo profiteert u optimaal van alle onlinemogelijkheden: het frankeerkrediet opladen, updates downloaden, posttarieven downloaden, publiciteitsstempels downloaden, automatische e-mailalerts ontvangen bij laag inktniveau, online diagnoses stellen, etc. Voortaan hebt u dus de keuze: u verbindt uw frankeermachine via een LAN-poort of via een traditionele analoge telefoonlijn.