neosend - outsourcing poststukken

Printen en verzenden van uitgaande post

Neosend is een online softwareprogramma dat u in staat stelt om in enkele muisklikken uw papieren post vanaf een computer te verzenden.

Meer informatie over NeoSend
  • We zijn er erg blij mee. Het scheelt ons enorm veel werk en het is ook nog eens goedkoper voor ons.
    Freddy van Egmond - Stichting Kabelnet Veendam

NeoSend: post uitbesteden

Gevarieerde documenten

Verzendt u geregeld documenten, bijv. facturen waarvan het aantal pagina’s kan verschillen afhankelijk van de geadresseerde? NeoSend is een gebruiksvriendelijke software om de automatisering van de verzending te vereenvoudigen. Door het toevoegen van een kleine barcode op uw documenten zijn wij in staat om na te gaan of elke envelop inderdaad het juiste aantal pagina’s bevat.

In kleur en gepersonaliseerd

Uw documenten worden verzonden in een C5 of C4 envelop. De layout van deze envelop kunt u zelf bepalen. Uw logo en het retouradres kunt u daardoor in kleur laten afdrukken.

Eigen huisstijl

Tijdens het uploaden van uw documenten naar het NeoSend platform kiest u welke layout u bij deze zending wilt gebruiken. Ons operationele centrum houdt zich vervolgens bezig met het afdrukken van uw documenten in kleur. Daarbij kunt u ook kiezen of u een afdruk op de achterzijde, bijv. Algemene Verkoopvoorwaarden, wilt.

Automatisch
Een betrouwbare oplossing dankzij een 100% geautomatiseerd proces
24/7
24 uur per dag en 7 dagen per week online beschikbaar
Besparing
Bespaar op frankeer- en kantoorkosten doordat u profiteert van zeer voordelige tarieven

Ontvang een offerte!
Form type: 
lead

Neem contact met ons op!