April 10th, 2012

Neopost stelt DS-85 en DS-90 voor

Neopost stelt DS-85 en DS-90 voor

Als Europees marktleider blijft Neopost verder investeren in innovatie. Met de DS-85 en DS-90 hebben we twee nieuwe couverteermachines in het gamma die perfect inspelen op de hedendaagse behoeften. Met deze toestellen beschikken bedrijven en organisaties over de nieuwste snufjes voor de meest efficiënte postkamers.

Eén van de belangrijkste nieuwigheden voor de DS-85 en de DS-90 is de nieuwe scanner, die bijna elk type leescode zoals 1 en 2 track OMR en BCR, kan lezen op eender welke plaats op een document. Door deze unieke eigenschap hoeft men dus geen wijzigingen meer aan te brengen aan de bestaande lay-out van documenten. De DS-90 kan zelfs 2D datamatrix verwerken. Dankzij deze unieke eigenschap is het dus eenvoudiger om opdrachten met variabel aantal pagina’s (zoals bijvoorbeeld facturatie) snel en correct te couverteren.

Beide toestellen zijn makkelijk te bedienen via het gebruiksvriendelijke touchscreen. Gespecialiseerde operatoren zijn daarom niet langer nodig. De nieuwe verticale uitgang heeft een verhoogde opvangcapaciteit, waardoor u wint aan productiviteit en efficiëntie. En ook de capaciteit van de toevoerstations is verhoogt. Allemaal nieuwe tools om het couverteren van documenten nog vlotter te laten gaan.

Lees meer over onze couverteermachine DS-85. Of maak kennis met de couverteermachine DS-90.