Demo Dag : DS-1200G3 full format

21 vrijdag Mar 2014
Neopost België Ikaroslaan 37 1930 Zaventem
Belgium
couverteersysteem DS-1200G3

Op vrijdag 21 maart  kunt u onze nieuwe DS-1200 couverteermachine bewonderen in onze Belgische showroom in Zaventem, dichtbij Brussel. Deze oplossing biedt nieuwe, verscheidene mogelijkheden, waar onder haar "Full Format" modus die C4 enveloppen verwerkt met een snelheid tot 12.000 env. per uur !

DS-1200 couverteeersysteem & AIMS software

In tegenstelling tot andere productiesystemen beschikt de DS-1200 G3 ook over een unieke flexibiliteit die het de gebruiker mogelijk maakt om in minder dan 15 seconden van de ene naar de andere job over te schakelen. Uitgerust met onze AIMS software biedt onze nieuwe oplossing u een volledige traceerbaarheid van al uw documenten aan, vanaf het printen tot het versturen.

Output Manamgement Software

Ontdek ook onze nieuwe Output Management Software OMS-500 en GMC Inspire. Met deze software heeft u de volledige controle over uw klantcommunicatie processen. Het is het enige dat u nodig heeft om persoonlijke en actuele documenten te creëren. Uw documenten bereiken de juiste persoon, op het juiste moment, via het geselecteerde communicatiekanaal.