Demo days oktober 2016

11 dinsdag Oct 2016 to 12 woensdag Oct 2016
Neopost Showroom Palmpolstraat 5 1327 CA Almere
Nederland

Kom onze oplossingen ontdekken tijdens de Open Dagen tussen 9u en 16u.

Ontdek de couverteermachine DS-75i : De nieuwe couverteermachine uitgerust met een scanner voor datamatrixcode.

De DS-75i combineert een ongezien gebruiksgemak met een technologie die u doorgaans alleen bij grotere couverteersystemen terugvindt. Dankzij zijn compact formaat, zijn grote laadvermogen en zijn scanner voor datamatrixcodes kan de DS-75i uw directmarketing-campagnes, facturen en haast alle soorten uitgaande poststukken verwerken. Deze couverteermachine, uitgerust met de powerFoldtechnologie, steekt tot 10 A4-pagina’s in een envelop. Omdat hij niet alleen eenvoudig in gebruik is dankzij het kleurentouchscreen, maar bovendien uiterst geruisloos is, past de DS-75i perfect in iedere werkomgeving

 

Ontdek onze software AIMS en OMS: Met deze programma’s kunt u uw zendingen beter traceren en aanzienlijk op uw portokosten besparen.

Onze couverteersystemen werken perfect met onze postverwerkingsprogramma’s, waarvan AIMS en OMS-500 de belangrijkste zijn. Dankzij het eerste programma heeft u een volledig zicht op al uw verzendingen en bent u er 100% zeker van dat elk document in de juiste envelop wordt gestoken. Met OMS-500 kunt u uw documenten aanvullen met gepersonaliseerde berichten en alles samen in dezelfde envelop steken, zelfs wanneer ze afkomstig zijn van verschillende batches. Zo bespaart u een hele hoop portokosten!