Open Huis oktober 2014

08 woensdag Oct 2014 to 09 donderdag Oct 2014

Neopost Showroom
Palmpolstraat 5-9
1327 CA Almere-stard

Nederland

Neopost brengt een nieuwe oplossing voor de traceerbaarheid van binnenkomende pakketten op de markt ! Ontdek ook onze andere oplossingen : de digitalisering van inkomende post en het veilig couverteren van documenten !

Intelligent couverteersysteem DS65i

Deze couverteermachine is uitgerust met een barcodescanner en verzekert de integriteit van al uw verzendingen. Met de DS-65i kan u documentensets met een variabel aantal pagina’s (zoals bvb. facturen) met een hoog beveiligingsniveau automatisch couverteren.

Output Management Software OMS-500

Dankzij OMS-500 bereiken uw documenten de juiste persoon, op het juiste moment, via het geselecteerde communicatiekanaal. Bovendien is OMS-500 eenvoudig te implementeren in uw IT omgeving. U hoeft uw huidige business systemen niet aan te passen.

Voor meer mogelijkheden ontdek ook GMC Inspire waarmee u alle data van uw geadresseerde kunt gebruiken om een hoog gepersonaliseerde communicatie te verzenden.

Frankeermachines

Bespaar tot 13% op uw portokosten dankzij het voordeeltarief voor frankeermachines en met het digitale weegplateau frankeert u altijd tegen het juiste tarief.