pakketten snel en goedkoop verpakken met een inpakmachine

Pakketten snel versturen? Met een inpakmachine natuurlijk!

03/21/2019

Pak je pakketten voortaan razendsnel, goedkoop en duurzaam in met de CVP-500. Lees meer over deze handige inpakmachine!  

E-commerce maakt nu al enkele jaren een sterke groei door en die groei gaat alleen maar toenemen. Bedrijven die vaak pakketten versturen en hun concurrenten bovendien een stapje voor willen blijven, kunnen hun pakketten dan ook onmogelijk handmatig blijven verpakken. Daarnaast spelen ecologische factoren uiteraard ook een steeds grotere rol binnen retail. Is jouw bedrijf nog op zoek naar een handig systeem om pakketten snel, degelijk en met zo min mogelijk afval te verpakken? Maak kennis met de CVP-500: de volautomatische inpakmachine van Neopost!

Al je pakketten perfect op maat verpakt

Vergeet de kartonnen dozen die je tot nu toe altijd in bulk en in verschillende formaten moest kopen. Beeld je nu in hoe het zou zijn om voortaan al je pakketten te versturen in een verpakking die precies rond het product past. Je hoeft dus nooit meer met man en macht dozen die eigenlijk nét iets te klein zijn, dicht te plakken. En je hoeft ook nooit meer te betalen om lucht te verzenden, want geen enkele doos zal ooit nog te groot zijn. Hoe dat kan? Met de CVP-500 dus! Daarmee verpak je elke dag duizenden pakketten razendsnel, efficiënt en op duurzame wijze.

Lees ook: 4 tips om je verpakkingsproces te optimaliseren

Slimme inpakmachine: zo werkt de CVP-500

De CVP-500 verpakt in een mum van tijd al je pakketten volledig op maat dankzij een innovatief systeem dat de dimensies van elk te verpakken product – of het nu gaat om oordopjes of een stofzuiger – tot op de millimeter scant. Daarna snijdt de slimme inpakmachine geheel automatisch en in één vloeiende beweging karton tot een doos die vervolgens meteen om het product wordt gevouwen en dichtgeplakt. En daar eindigt het niet! Eenmaal verpakt wordt het product ook gewogen en helemaal verzendklaar gemaakt met een sticker waarop alle nodige informatie staat voor transport.

 

De CVP-verpakkingsmachine is speciaal ontwikkeld voor e-commerce, maar doet net zo goed dienst in de algemene logistieke sector. Goed om te weten: je kunt je op maat gemaakte kartonnen dozen zelfs laten bedrukken in je huisstijl. Handiger wordt het niet! 

 

Besparen op verpakkingsmateriaal

Omdat je geen (onnodig) opvulmateriaal meer hoeft te gebruiken, bespaar je dankzij de CVP-500 aanzienlijk op verpakkingsmateriaal. Volgens de laatste cijfers pakken onze klanten hun pakketten met de CVP-500 tot wel de helft kleiner in. Ze besparen zo gemiddeld twintig procent op hun verpakkingsmaterialen en zien ook hun transportkosten dalen.

Minder personeelskosten

Handmatig inpakken is voorgoed verleden tijd met een complete in-line ‘autopacker’ zoals de CVP-500. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Weet dan dat één CVP-500 gelijk staat aan tien manuele inpakstations! Dat je met een geautomatiseerde verpakkingsworkflow ook minder snel fouten maakt, hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen. Bovendien behoud je dankzij het ingebouwde camerasysteem toch controle en kunnen engineers op afstand met je meekijken om eventuele problemen snel op te lossen. 

Uiterst betrouwbare verpakkingsmachine

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker contact met ons op en krijg vrijblijvend meer informatie! Voor je tot aankoop overgaat, maken we sowieso duidelijke afspraken met jou over het onderhoud van de machine.  

 

Add new comment