professionele mailing

Met deze tips verstuur je een professionele mailing mét succes

05/17/2019

Mailings kunnen waardevolle communicatietools zijn, maar vormen ook een uitdaging voor bedrijven. Je wilt immers scoren bij je klanten tegen een zo laag mogelijke prijs met een maximaal resultaat. Helaas vergt het veel tijd om een zakelijke mailing handmatig voorte bereiden en te versturen. Met deze tips maak je van je professionele mailing alsnog een groot succes.

1.Een professionele mailing vraagt om een bedrukte envelop

Je klanten worden overspoeld met mails en post. Een succesvolle mailing draait dus vooral om opvallen tussen de reclame van alle andere bedrijven. Je investeert tijd en geld in je professionele mailing en wilt uiteraard voorkomen dat brieven ongeopend worden weggegooid. Hoe je dat dan doet? Met een originele en gepersonaliseerde envelop! Zo verhoog je gegarandeerd je response rate en schiet je ROI de hoogte in.

Je mailings personaliseren gaat snel en eenvoudig met een adresseerprinter die je enveloppen in een vingerknip bedrukt. Van gewone adressen tot complexe logo’s, tekeningen en zelfs barcodes: een adresseerprinter tovert tot 14.000 enveloppen per uur moeiteloos om tot echte professionele communicatietools. De sterkte van de adresseerprinter zit hem in de vaste printkop die niet alleen een groot bereik heeft, maar ook ongeziene snelheden haalt.

Om je adresseerprinter professioneel uitziende enveloppen te laten bedrukken, is er ook bijpassende software beschikbaar. Flexmail is bijzonder gebruiksvriendelijk en garandeert dat de enveloppen die je verstuurt er altijd piekfijn uitzien, wat je bedrijfsimago uiteraard alleen maar ten goede komt. Je enveloppen kunnen in kleur of zwart-wit van rand tot rand worden bedrukt. Sommige adresseerprinters kunnen met behulp van Flexmail zelfs rechtstreeks in de bestaande productieketen geïntegreerd worden.    

2.Verzend je mailings eens per post

Bij mailings denk je waarschijnlijk meteen aan e-mails die in de inbox van je klant terechtkomen. Maar die aanpak hanteert nagenoeg elk bedrijf keer op keer: reden te meer om het eens anders te doen. Je mailings per post versturen is heus niet ouderwets. Integendeel, het is juist een slimme zet, omdat je mailing zeker gaat opvallen. Wil je het nóg slimmer spelen? Combineer dan een mailing via post met een digitale mailing. Zo kunnen je klanten zeker niet naast je campagne kijken!

3.Beheer je uitgaande mailings digitaal

Wil je het overzicht bewaren over je uitgaande verzendingen via post én e-mail? Dan biedt NeoSend je de oplossing. Met deze handige toepassing wordt je post geprint, gesorteerd, gefrankeerd en afgeleverd op het postkantoor. En dat allemaal zonder dat jij je werkplek hoeft te verlaten! Ook mailings via e-mail vliegen in een paar muisklikken naar hun ontvangers. Je kunt documenten afdrukken in je eigen huisstijl en ze vervolgens in enveloppen van verschillende formaten laten plaatsen. Daarna heb je de keuze tussen een gewone en priority verzending van je documenten. Bovendien kun je alle verzonden brieven achteraf terugvinden via de gebruiksvriendelijke webinterface. Je kunt alle documenten archiveren in een speciale, beveiligde infrastructuur die je zekerheid geeft dat je verzonden post niet in de verkeerde handen terechtkomt.

Wil je meer informatie over het verzenden van mailings? Of ben je op zoek naar een slimme oplossing om te scoren bij je (potentiële) klanten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag vrijblijvend te woord.

 

Add new comment