Web Tracking System

Nooit meer post kwijtspelen? Ontdek Web Tracking System!

05/03/2019

Krijgt je bedrijf meer en meer pakketten en post te verwerken? Raak je het overzicht over de inkomende postpakketten soms kwijt? Gaan er weleens belangrijke leveringen verloren – of nog erger, zijn er al eens vertrouwelijke documenten bij de verkeerde personen beland? Dan is het dringend tijd voor een kwalitatieve totaaloplossing die je optimaal zicht geeft op de postverwerking in je onderneming. Van ontvangen tot leveren aan de bestemmeling: op elk moment weet je waar een pakket zich bevindt. Ontdek snel hoe Web Tracking System van Neopost in elkaar zit.

Behoud het overzicht over al uw post met Web Tracking System 

Web Tracking System is een alles-in-één-oplossing bestaande uit software om te labelen, een draagbare scanner en een webportaal om alles 24/7 te traceren. Wanneer een pakket arriveert, kun je het eenvoudig handmatig scannen en worden de gegevens opgenomen in een database. Heeft het pakket geen barcode? Geen probleem! Je kunt zelf een unieke barcode printen, zodat het pakket identificeerbaar wordt. Vervolgens kun je het overal en op elk tijdstip volgen. Je krijgt zelfs een notificatie wanneer het op zijn bestemming is gearriveerd. Het systeem is toepasbaar op verschillende soorten post en bedrijfsgoederen: van brieven tot grote pakketten, van elektronische apparatuur tot softwarelicenties.

 

Handige draagbare scanner 

Elke scan geeft je gedetailleerde info over elk individueel pakket en geeft inzicht in het tijdstip waarop het pakket de bestemmeling binnen uw bedrijf zal bereiken. Het hele proces van postverwerking is dus op elk moment te volgen. Wanneer je een pakket levert, kan de ontvanger eenvoudig tekenen voor ontvangst op jouw draagbare scanner. Is het pakket beschadigd? Dan kun je de beschadiging vastleggen door een foto te maken met de draagbare scanner. Zowel de gedetailleerde gegevens van het postpakket, als de foto’s en het ontvangstbewijs worden opgeslagen in één handig overzicht dat je altijd en overal snel kunt raadplegen. Zo worden leveringstijden aanzienlijk verkort en kunnen problemen snel worden rechtgezet of zelfs vermeden. Je raakt het binnengekomen pakket niet meer kwijt!

 

Veilige opslag van alle gegevens 

Het grote voordeel van Web Tracking System is de flexibele hosting. De software is namelijk een cloudgebaseerde software-oplossing en wordt aangepast aan al je bedrijfsvoorkeuren en zakelijke vereisten. Bovendien worden alle gegevens 100% veilig opgeslagen en kan informatie alleen worden geraadpleegd met een persoonlijk wachtwoord.  

 

Schaalbaar trackingsysteem 

Web Tracking System biedt voor elk bedrijf een oplossing op maat, of je nu te maken hebt met kleine hoeveelheden post of dagelijks duizenden pakketten ontvangt. Bovendien ideaal voor ondernemingen vanaf 100 medewerkers verspreid over meerdere verdiepingen of locaties. Je kunt gegevens eenvoudig delen tussen de verschillende locaties, wat de interne communicatie van je bedrijf alleen maar kan verbeteren.

 

Kom meer te weten over Web Tracking System

Ben je benieuwd wat Web Tracking System voor jouw bedrijf kan betekenen? Had je graag een vrijblijvend gesprek over de verschillende mogelijkheden van dit systeem? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Een van onze trackingspecialisten zal al je vragen graag beantwoorden. Neopost analyseert zelfs vrijblijvend de postverwerking van je bedrijf en bekijkt in onderling overleg hoe je deze kunt optimaliseren.

 

Add new comment