May 15th, 2019

De nieuwste couverteermachine van Neopost kan MKB-bedrijven helpen de productiviteit van hun postverwerking te verbeteren

De nieuwe DS-40i couverteermachine

Neopost is zeer verheugd over de lancering van de laatste aanwinst in haar serie couverteermachines. De DS-40i is ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te helpen hun postverwerking te versnellen en hun productiviteit te maximaliseren. 

Door de tijdrovende taak van het vouwen en invoegen van brieven en andere documenten te automatiseren, kunnen bedrijven vele uren arbeidstijd besparen en zorgen voor een goede presentatie van hun uitgaande post. De DS-40i helpt daarbij met vier vouwmogelijkheden voor een ruime keuze aan mogelijkheden om documenten te presenteren.

De DS-40i couverteermachine is uitermate geschikt voor bedrijven die tot 3.000 brieven per maand verzenden en bevordert de verzending naar de juiste ontvanger dankzij detectie van dubbele invoer. Met de DS-40i kunnen bedrijven: 

• hun productiviteit verbeteren door automatisering van vouwen en invoegen van documenten en hierdoor hun postverwerking versnellen
• kiezen uit vier vouwopties: enkele vouw, wikkelvouw, dubbel parallel en tri-fold
• een beroep doen op assistentie en bediening op afstand indien gebruikers dit nodig hebben
• profiteren van intuïtieve bediening via een 5" touchscreen met taakgeheugen 
• zorgen dat documenten naar de juiste ontvangers worden verzonden dankzij de detectie van dubbele invoer.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina.