May 2nd, 2018

Neopost en partner Sandd brengen het assortiment iX Series frankeermachines naar bedrijven in Nederland

Neopost en partner Sandd brengen het assortiment iX Series frankeermachines naar bedrijven in Nederland

Neopost is een partnerschap aangegaan met postbedrijf Sandd voor de lancering van de iX Series, zijn meest innovatieve assortiment frankeermachines, in Nederland. Organisaties van elke omvang hebben voordeel bij de hoge verwerkingscapaciteit en de automatisering om hun dagelijkse post en bulk mailings efficiënt te frankeren. De lancering volgt op het eerder succesvol uitbrengen van het assortiment in Australië, Zweden en België. 

Dankzij deze samenwerking zullen klanten hun post niet alleen via het omvangrijke postnetwerk van Sandd kunnen verzenden, maar ook pakketten kunnen frankeren voor bezorging door DPD. Via dit kanaal kunnen bedrijven brieven versturen voor slechts €0,45 en tot 46% besparen ten opzichte van andere bezorgdiensten en netwerken. De combinatie van het iX-assortiment en Sandd is de perfecte methode voor organisaties waarvoor bezorging de volgende dag geen vereiste is.

Eenvoudig en professioneel postbeheer

De iX Series bestaat uit drie eenvoudig te gebruiken frankeermachines – de iX-3, de iX-5 en de iX-7. Met verwerkingssnelheden van 45 tot 150 brieven per minuut en een scala aan geautomatiseerde kenmerken zijn deze machines ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen voor uitgaande post van kleine, middelgrote en grote bedrijven. De frankeermachines kunnen postbatches aan van uiteenlopende omvang, gewicht en formaat, terwijl heldere, duidelijke en grote schermen en een eenvoudige navigatie gebruikers helpen hun taken efficiënt uit te voeren. Bovendien kan de iX Series bedrijven helpen bij het traceren en beheren van frankeerkosten door het toekennen van kosten aan specifieke project- of afdelingsaccounts.

Altijd een passende frankeermachine

  • iX-3 – met een geïntegreerd weegplatform en een verwerkingscapaciteit van 45 brieven per minuut (bpm) is deze machine ideaal voor kleinere bedrijven met een lage tot middelhoge output.
  • iX-5 – verkrijgbaar in versies met handmatige toevoer of automatische toevoer; met een extern weegplatform en een verwerkingscapaciteit van 70 bpm is de iX-5 geschikt voor middelgrote bedrijven.
  • iX-7 – voor grotere bedrijven; deze machine heeft een automatische geavanceerde toevoer voor een snelle verwerking tot 150 bpm.

Het assortiment, dat ook in Australië, Zweden en België verkrijgbaar is, draagt het Energy Star label voor energie-efficiëntie en het eco-label voor herbruikbaarheid en energieverbruik.

Voor meer informatie over de iX Series, kijk op