October 5th, 2017

Neopost lanceert de dienst Aangetekend Mailen

Vanaf 4 oktober is het voor klanten van Neopost mogelijk om documenten beveiligd en rechtsgeldig te versturen vanuit de Output Management Software OMS-500. Dit is een belangrijke stap in de verdere digitalisatie voor bedrijven waarbij documenten niet langer meer fysiek per post of aangetekende post verzonden hoeven te worden.

Door de samenwerking tussen Aangetekend B.V. en Neopost B.V. worden sterke platformen van deze bedrijven aan elkaar gekoppeld. Volgens Managing Director Duncan Groom van Neopost wordt “het voor bedrijven nu eenvoudig om documenten automatisch te verwerken met OMS-500 en vervolgens direct aangetekend te versturen.” Ook Philip Voogt van Aangetekend B.V. is zeer tevreden met de samenwerking. “Op deze manier bieden wij bedrijven meer zekerheid tegen de prijs van een postzegel. Daarnaast zetten wij met zo’n sterke speler als Neopost een belangrijke stap in de Europese markt voor het digitaliseren van postprocessen binnen een grote klanten base.” Naast de aanzienlijke kostenbesparing wordt het voor elk bedrijf in Nederland en België eenvoudig om belangrijke documenten automatisch te verwerken en te versturen via een van de vele communicatiekanalen die beschikbaar zijn in OMS-500. In de komende maanden zal de samenwerking overigens worden uitgebreid naar andere Europese landen.

Meer informatie op de oplossing

 

Over Aangetekend Mailen

De Nederlandse tech organisatie Aangetekend B.V. is in 2011 gestart met de dienst Aangetekend Mailen die het mogelijk maakt om documenten ‘Beveiligd en Rechtsgeldig’ te versturen. Inmiddels zetten vele en diverse organisatie in binnen- en buitenland actief en met succes de dienst Aangetekend Mailen in. www.aangetekendmailen.nl 


Over Neopost

Neopost is wereldleider in oplossingen voor post- en pakjesverwerking, verzenddiensten en digitale communicatie. Vandaag is Neopost aanwezig in België en in 30 landen over de hele wereld, en ook via een ruim netwerk van partners in meer dan 90 landen. De 6200 medewerkers wereldwijd zetten zich in om de interacties van hun klanten responsiever en krachtiger te maken. 
 

Perscontact 
Denis Delvaux
Web & Marcom Manager Neopost Benelux 
+32 2 709 53 49
d.delvaux@neopost.be