Neopost heeft vandaag de lancering aangekondigd van de DS-64i omslagvulmachine om bedrijven te helpen bij het automatiseren van de voorbereiding van hun fysieke documenten en bij de beveiliging van de inhoud van hun uitgaande communicatie.

Deze gebruiksvriendelijke machine helpt kleine bedrijven die hun uitgaand postbeheer moeten versnellen en klantenbinding willen verbeteren door het invoegen van gepersonaliseerde inschietvellen in hun post. 

De DS-64i voegt automatisering toe aan de traditionele handmatige processen, waardoor er meer plaats is voor productiviteit en efficiëntie en precieze kostenbeheersing. Deze DS-64i, het meest recente model in het innovatieve assortiment van couverteermachines van Neopost, biedt een aantal belangrijke voordelen. Deze omvatten: 

  • Tijdsbesparing bij de automatisering van het invouwen van het document en het insteken in enveloppen voor snel en efficiënt uitgaand postbeheer
  • Intuïtieve bediening via een 7-inch kleurentouchscreen
  • Een optionele Premium Package voor een hogere snelheid en vouwcapaciteit, meerdere vellen per feeder en grotere maximale maandelijkse volumes.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar Product page