December 1st, 2018

Neopost lanceert de WTS Tracking Solution voor inkomende post en pakjes

Web Tracking System

Neopost heeft vandaag de lancering aangekondigd van WTS, een kant-en-klare tracking oplossing waarmee bedrijven poststukken en pakketten kunnen registreren en traceren vanaf het moment van aankomst tot de aflevering aan de uiteindelijke ontvangers in het bedrijf.

WTS maakt een eind aan tijdrovende en foutgevoelige handmatige procedures bij het traceren van inkomende post en pakketten. De oplossing bestaat uit mobiele scanners in combinatie met registratie- en trackingsoftware die bedrijven een controlespoor verschaft voor pakketten en andere poststukken.

Met WTS kunnen bedrijven inkomende post en pakketten in real-time traceren via: 

  • Software voor registratie en labelling waarmee gescande poststukken bij aankomst in het bedrijf worden geregistreerd. Als de poststukken in de database zijn opgenomen, worden de geadresseerden via een adresboek geïdentificeerd en ontvangen zij een e-mail met de melding dat hun poststuk is aangekomen.
  • Mobiele scanners om in elk stadium van het leveringsproces de (aangebrachte) barcodes op pakketten en poststukken te scannen zodat de status van elk pakket realtime gevolgd kan worden. Bij aflevering plaatst de ontvanger zijn handtekening op de scanner en wordt een melding, met bewijs van levering, naar het centrale controlesysteem gestuurd.
  • Trackingsoftware waarmee poststukken vanaf elke computer veilig getraceerd kunnen worden via een webportaal en zicht biedt op de volledige de scan-geschiedenis en het bewijs van levering.

WTS is ideaal voor bedrijven vanaf 100 medewerkers verspreid over meerdere verdiepingen of locaties en gemiddeld meer dan 50 poststukken per week ontvangen die op een efficiënte manier bij de afdelingen en medewerkers afgeleverd moeten worden.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de productpagina.