June 25th, 2018

Neopost lanceert Packcity in Europa

Neopost lanceert Packcity in Europa

Een geautomatiseerde, intelligente oplossing in de vorm van kluisjes bespaart gebruikers tijd en geld door het beheer van inkomende post te vereenvoudigen.

Neopost heeft aangekondigd dat Packcity – haar innovatieve geautomatiseerde, intelligente oplossing in de vorm van kluisjes – is gelanceerd in landen in heel Europa. De oplossing is ontwikkeld voor organisaties die meer dan 50 poststukken per week ontvangen en vereenvoudigt het beheer van inkomende pakketten door een veilige locatie aan te bieden waar leveringen kunnen worden bewaard totdat ze worden opgehaald door de beoogde ontvanger.  

Geautomatiseerde pakketkluisjes verminderen de druk in de postkamer  

Naarmate de hoeveelheid inkomende post toeneemt, is het vaak de postkamer die te maken krijgt met extra druk. Pakketten moeten handmatig worden gelogd voordat ze aan de beoogde ontvanger worden bezorgd of voordat ze worden bewaard tot ophaling. In beide gevallen blijft de postkamer verantwoordelijk voor de bewaring van de pakjes, wat zorgt voor druk op de werkkracht en mogelijk het feit dat ze ten onrechte worden worden bekritiseerd wanneer poststukken verkeerd worden afgehandeld. Bovendien kan de ophaling vaak slechts op bepaalde tijdstippen plaatsvinden – met wachtrijen, achterstand en frustraties voor alle partijen tot gevolg.   

24 uur per dag beveiliging en beschikbaarheid   

Packcity biedt een veilige oplossing 24/7. Wanneer poststukken worden bezorgd, worden ze gescand en toegewezen aan een kluisje. Het personeel van de postkamer gebruikt vervolgens het geïntegreerde touchscreen en interne adresboek – dat is geladen bij de installatie en daarna dagelijks automatisch wordt bijgewerkt – om de ontvanger, die een eenmalige, unieke ophaalcode heeft gekregen, hiervan op de hoogte te brengen. Ze kunnen de code dan gebruiken om hun poststukken op te halen wanneer het hun uitkomt. De postkamer hoeft daarvoor niet open te zijn.  

Volledig statusoverzicht van inkomende pakketten 

Voor een volledig bedrijfsbreed overzicht van de pakketstatus, is Packcity compatibel met Track Inside, Neopost's realtime oplossing voor het traceren van inkomende leveringen. Dit is vooral nuttig voor organisaties die verspreid zijn over verschillende locaties en meerdere campussen hebben, zoals universiteiten.  

Packcity is beschikbaar voor organisaties in heel Europa.  
Voor meer informatie, kunt u terecht op www.neopost.nl/pakketten-beheer/packcity