March 27th, 2018

Hoe u de post sneller de deur uit kunt krijgen

Hoe u de post sneller de deur uit kunt krijgen

Alle bedrijven verzenden allerlei soorten post – facturen, offertes, verkoopbrochures, marketingmateriaal en nog veel meer. Deze documenten moeten eenvoudig te maken, verspreiden, lezen en begrijpen zijn. Daarnaast moeten zij het professionele imago van het bedrijf overbrengen. Dit klinkt eenvoudig, maar uitgaande post blijkt voor veel bedrijven een uitdaging te zijn.

Veel organisaties worstelen met inefficiënte processen als het gaat om postverwerking. Dit leidt tot vertragingen, fouten en hogere portokosten. De problemen worden veroorzaakt door afhankelijkheid van handmatige processen, waarbij bedrijven blijven vasthouden aan inefficiënte werkwijzen die niet schaalbaar zijn voor de de verwerking van de toenemende uitvoer.

In theorie zorgen gestroomlijnde processen voor verlichting van de druk van uitgaande post, doordat er veel minder middelen nodig zijn terwijl de nauwkeurigheid en de consistentie verzekerd zijn. Het kan echter lastig zijn om theorie in praktijk te brengen, vooral als bedrijven niet weten waar ze moeten beginnen en welke prioriteiten ze moeten stellen.

Om de zaken eenvoudiger te maken hebben we deze handleiding opgesteld. Hierin hebben wij beschreven welke problemen bedrijven tegenkomen bij de verwerking van uitgaande post. Ook leggen wij uit welke rol digitale tools spelen bij het creëren van moderne gestroomlijnde processen die opgewassen zijn tegen de veranderende eisen van postverwerking.
De handleiding behandelt de volgende thema's:

  • De problemen van handmatige postkameroplossingen
  •  Hoe de automatisering van postverwerking tijd bespaart en nauwkeurigheid bevordert
    • Couverteermachines
    • Output Management Solutions