March 21st, 2013

Neopost optimaliseert de directmarketingkosten

Met de lancering van het nieuwe couverteersysteem de DS-65 vergemakkelijkt Neopost de postverwerking en individualiseert al uw zendingen. De DS-65 kan tot 2.400 enveloppen per uur verwerken en is speciaal ontwikkeld om de werkdruk van bedrijven te verlichten en hun verzendkosten te optimaliseren.

Verbeterde ergonomie dankzij de nieuwe technologieën van Neopost

Met zijn toevoereenheid voor bijlagen en twee flexFeed-toevoerstations kan de DS-65 alle soorten documenten (brochures, flyers, uitnodigingen, antwoordenveloppen) bijsluiten en zorgt hij voor een snelle en professionele vouwtechniek. De powerFold-vouwfunctie kan namelijk tot 5 A4-pagina’s vouwen, waardoor u onder het genormaliseerde posttarief van 50 g blijft. Door zijn compacte afmetingen (80x44x68cm) past de DS-65 in iedere kantooromgeving. Het semiautomatische toevoerstation is voorzien van een nieuwe technologie om meerdere documenten met een variabele inhoud bij te sluiten zonder de werking van de machine te onderbreken. Het gebruiksgemak wordt verder geoptimaliseerd door het gebruiksvriendelijke kleurentouchscreen dat de programmering van de verschillende opdrachten vereenvoudigt. Bovendien hoeven het toevoerstation voor enveloppen en het bijlagestation niet handmatig aangepast te worden: de DS-65 detecteert automatisch het formaat en de dikte van elk te verwerken document.

Geïndividualiseerde mailings met een gecontroleerde inhoud

De DS-65 is ook een krachtig marketingtool. In combinatie met het softwareprogramma OMS-100 (Output Management Software) kan elk bedrijf direct marketingcampagnes versturen naar gelang degeadresseerde (taal, postcode enz.) samen met de dagelijkse en administratieve post! De OMR/BCRscanner analyseert systematisch elk document en stopt zodra er een fout optreedt. Zo bent u zeker dat elke envelop de volledige inhoud bevat. Om het lezen van de barcode te vergemakkelijken, is de OMR/BCR-scanner uitgerust met de digitaliseringstechnologie CIS, waarmee u barcodes kan afdrukken op iedere gewenste plek op het document.