February 13th, 2018

Discovery Days - Paper joins Digital

Discovery Days

Neopost is al jaren een betrouwbare technologische partner voor zowel het MKB, middelgrote bedrijven als internationals op het gebied van document management. Deze adviseren wij bij het realiseren van hun omni-channelstrategie. Op de Discovery Days ontdekt u van onze klanten hoe Neopost dit traject heeft opgepakt en geïmplementeerd.

Graag nodigen wij u, als besluitvormer van uw organisatie uit voor de Discovery Days. Wij hebben een vorstelijk en inspirerend programma voor u samengesteld op een Koninklijke locatie. Alle informatie vindt u op onze speciale website, www.discovery-days.nl. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

PAPER joins DIGITAL

Digitaliseren is de normaalste zaak van de wereld. We verwachten immers dat iedereen op één of andere manier digitaal bereikbaar is. Maar bereikt u uw klanten op het door hun gewenste communicatiekanaal? Of hoe eenvoudig implementeert u, naast de traditionele post of email, nieuwe communicatievormen? Neopost biedt een totaaloplossing voor document management. Wij laten onze klanten aan het woord over de verschillende communicatievormen. Hoe zij deze niet alleen gebruiken richting hun klanten, maar ook hoe zij dit eenvoudig beschikbaar maken binnen hun huidige IT-omgeving. Kies voor al uw communicatie het gewenste kanaal, maak uw boodschap persoonlijk, maar wel volgens uw eigen huisstijl. Uw klanten hoeven niet meer te kiezen, maar geven hun voorkeur aan. U zal zich verbazen hoe eenvoudig papier en digitaal bij elkaar komen om uw omni-channelstrategie te realiseren.

Voor meer informatie over Discovery Days en de invulling van het programma verwijzen wij u naar onze speciale website www.discovery-days.nl. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw accountmanager. U kunt zich aanmelden door het invullen van het formulier op deze website.