February 27th, 2019

Software Consultant M/V

Software Consultant M/V

Neopost is wereldleider in oplossingen voor post- en pakketten verwerking, verzenddiensten en digitale communicatie. Onze producten en diensten worden afgestemd op de behoeften van de organisaties en helpen ze om tijd te winnen, kosten te besparen en uw communicatie te verbeteren via diverse verspreidingskanalen.

Wij investeren continu in de nieuwste technologieën om aangepaste, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen te verschaffen waarmee de organisaties de kwaliteit van de interacties met hun doelgroepen kunnen verbeteren en personaliseren.
Vandaag is Neopost aanwezig in 30 landen over de hele wereld, en ook via een ruim netwerk van partners in meer dan 90 landen. Onze 6200 medewerkers wereldwijd zetten zich in om de interacties van onze klanten responsiever en krachtiger te maken.

Neopost onderscheidt zich door een klantgerichte benadering en een op maat gerichte service. Zij brengt haar toegevoegde waarde door gekwalificeerde, technische kennis van hun producten en software. Er wordt veel belang gehecht aan een menselijke consequente aanpak.

Wij zoeken voor onze afdeling Customer Service in Almere een fulltime Software Consultant.

SOFTWARE CONSULTANT M/V

Functie

Neopost Benelux (Nederland) is op zoek naar een consultant voor het implementeren van onze software oplossingen en het begeleiden van klanten bij de transitie van fysieke postverwerking naar digitale omni-channel communicatie. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het configureren van onze software oplossing, het uitvoeren van de installatie, het begeleiden van de klanten bij het in gebruik nemen van de oplossing en het ondersteunen van de sales organisatie met product specifieke informatie en demo’s.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een MBO+/HBO opleiding en HBO denkniveau
  • Affiniteit met moderne ICT toepassingen, kennis van programmeren
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring, zelfstandig kunnen werken
  • Kennis van Windows operating systemen, kennis van Windows office tools
  • Analytisch vermogen, denken in oplossingen
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Klantgerichtheid en overtuigingskracht
  • Gestructureerd en procesmatig werken
  • Je bent de Engelse taal machtig in woord en schrift

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een aangename en dynamische werksfeer waarbij de directheid en flexibiliteit van een klein team met de omkadering van een multinationaal bedrijf.
Je krijgt de opportuniteit om jezelf te ontplooien binnen een groeiende organisatie en een succesvol team, dat zowel persoonlijk initiatief als teamspirit stimuleert en waardeert.
Er zijn doorgroeikansen en je ontvangt een competitief salaris aangevuld met extra-arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. 

Ben jij die gemotiveerde collega die wij zoeken ?

Zend of mail dan je cv en motivatie naar Neopost t.a.v. Jeroen Putter, jobs@neopost.nl
We garanderen een strikt vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.