Vanuit Den Haag /Rotterdam /Amsterdam

U neemt de A4 richting Amsterdam. Na de Schipholtunnel gaat u richting Amersfoort via de A10. Vervolgens neemt u de afslag Almere / Lelystad (A6). U vervolgt de A6 richting Almere en u neemt de afslag Almere-Stad (afslag 5). Aan het eind van de afrit bij het 1e stoplicht links en het 2e stoplicht rechts. Het kantoor van Neopost is dan gevestigd naast het restaurant.

 

Vanuit Utrecht

U neemt de A27 richting Almere / Lelystad. Vervolgens neemt u bij de aansluiting met de A6 de afslag Almere / Amsterdam. U volgt de A6 en u neemt afslag 5 (Almere-Stad). Aan het eind van de afrit bij het 1e stoplicht links en het volgende stoplicht rechts. Het kantoor van Neopost is dan gevestigd naast het restaurant.

Vanuit Groningen

U neemt de A7 richting Heerenveen. Vervolgens neemt u de A6 richting Almere / Lelystad. U vervolgt de A6 richting Almere en u neemt de afslag Almere-Stad (afslag 5). Aan het eind van de afrit bij het 1e stoplicht links en het volgende stoplicht rechts. Het kantoor van Neopost is dan gevestigd naast het restaurant.

 

Openbaar vervoer

  • Met de trein naar Centraal Station Almere, daarna bus 6, halte Danswijk. Richting snelweg lopen, ongeveer 10 minuten, in de verte ziet u het glazen gebouw van Neopost, gevestigd naast het restaurant.
  • Met de trein naar halte Parkwijk Almere, van Parkwijk naar Neopost is ca. een 30 minuten lopen, ook richting snelweg.
  • Met de trein naar Centraal Station Almere, daarna een taxi naar Palmpolstraat 5.