Samenstelling van poststukken makkelijk gemaakt

Wat als u 1.000 poststukken in één uur zou kunnen samenstellen? Met de DS-40i couverteermachine is dit mogelijk. In zeer korte tijd vouwen, invoegen, frankeren en versturen - waarbij u uw mailing proces van enkele uren reduceert tot minuten. Met de DS-40i produceert u altijd post met een professionele uitstraling en dat levert u bovendien extra tijdbesparing op zodat u zich weer kunt richten op andere belangrijke activiteiten.

Voer de productiviteit van uw mailing proces op

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Navigeer moeiteloos door het 5-inch kleuren touchscreen dankzij de geïntegreerde Wizard-functie. Sluit uw DS-40i naadloos aan op uw wifi-netwerk met de geïntegreerde wifi-module, of maak gebruik van de mogelijkheden van de assistentie en bediening op afstand.
Productiviteit

Productiviteit

De DS-40i vouwt, verzamelt, voegt bijlagen toe en sluit enveloppen dertien keer zo snel als bij handmatige verwerking en kan tot 22 verwerkte enveloppen per minuut aan. Laad en verwerk tot 100 documenten tegelijk in elk toevoerstation zonder te hoeven herladen.
Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Integreer de DS-40i eenvoudig in elke kantooromgeving dankzij zijn moderne design en lage geluidsniveau. De DS-40i heeft twee document-invoerstations om met documenten, bijlagen of enveloppen van verschillende afmetingen te werken. Kies uit vier verschillende vouwmogelijkheden om uw communicatie een professionele uitstraling te geven.
Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid

De betrouwbare detectie van dubbele invoer, die niet gevoelig is voor gekleurd papier of stof, garandeert dat alle documenten naar de juiste ontvanger worden gestuurd.

Specificaties

Capaciteit

Tot 1.350 documenten per uur (22 per minuut) 
Tot 3.000 verwerkte enveloppen per maand

Document-verwerking

Verwerkt C5, 152 mm x 229 mm, C5/6, DL, en N° 10 enveloppen
Vouw tot 5 pagina's met een enkele vouw, of 3 pagina's met briefvouw (80 g/m2)

Afmetingen

658 x 420 x 540 (lengte x breedte x hoogte in mm) - zonder opvangbak
Gewicht: 37 kg

DS-64i omslagvulmachine

De DS-64i couverteermachine biedt een totaal va...

brieven automatisch vouwen met DS-75i

De couverteermachine automatiseert het insteken...