Flexibel, intuïtief en intelligent

De DS-64i couverteermachine geeft u de benodigde technologie voor al uw bedrijfscommunicatie tot wel 2.500 verwerkte enveloppen per uur. Met de CIS-scanner om barcodes op uw documenten te lezen en een selectie van stationsopties kunt u erop vertrouwen dat alle post er professioneel uitziet en veilig zal worden geleverd.

Hogere prestaties en beter bereik van de klanten

Eenvoudig te gebruiken

Eenvoudig te gebruiken

Het gebruikersvriendelijke 7-inch touchscreen met wizard vereenvoudigt uw taak. Kies snel één van uw 50 opgeslagen jobs of maak met gemak een nieuwe aan. Laad uw documenten en enveloppen en de DS-64i meet automatisch zelf de materialen en bepaalt zelf de juiste instellingen.
Productiviteit

Productiviteit

Laad tot 650 documenten in één keer op de couverteermachine in de verschillende feeders. Verschillende uitgangsopties zoals opvangbak, zij-uitvoer of verticale stapelaar zorgen ervoor dat de enveloppen snel in- en uitgevoerd kunnen worden. De optionele Premium Package upgrade verhoogt het toerental tot 2.500 enveloppen per uur, een vouwcapaciteit tot 8 vellen en tot 10 vellen uit 1 feeder nemen.
Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Vier stationsconfiguraties en drie uitvoer-opties zullen het mailproces van uw bedrijf verbeteren. Met vier extra opties op de 2 stationsconfiguraties zal de DS-64i zeker aan al uw behoeften voldoen voor de uitbreiding van uw postsysteem.
Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid

De CIS-scanmogelijkheden garanderen dat vertrouwelijke communicatie met de klant naar de juiste geadresseerde en het juiste adres wordt verzonden. De barcode scanningstechnologie leest codes overal op het volledige document voor een flexibele documentopmaak. Verwerk documenten met meerdere pagina’s en voeg selectieve inschietvellen nauwkeurig toe voor specifieke doelgroepen.

Combineer de DS-64i met Output Management Software!

Specificaties

Capaciteit

Tot 2.000 documenten per uur of tot 2.500 met de Premium package

Vouwcapaciteit

V-vouw: maximaal 5 vellen (maximum 80g/m²) of tot 8 vellen met de Premium package
C-vouw/Z-vouw: maximaal 5 vellen (maximum 80g/m²)
Dubbele V-vouw: 4 vellen (maximaal  80g/m²)

Afmetingen

Systeemafmetingen kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie

Lengte: 457 mm tot 1359 mm
Breedte: 419 mm tot 670 mm
Hoogte: 579 mm tot 739 mm

Post dat er professioneel uitziet

Reclame - Voeg markeringen zoals logo's of QR-codes toe om reclame te maken voor uw merk via onze OMS software
Kwaliteit - Profiteer van afdrukken met professionele kwaliteit