Optimalisatie van uw mailing en verwerkt tot 60.000 omslagen per maand

De DS-85i couverteermachine beschikt over de nodige technologie om bedrijfsmailings in elk formaat te behandelen. Dankzij haar uitrusting van 2 tot 6 toevoerstations, kan de DS-85i tot 4.000 pagina's per uur in omslagen steken. Deze couverteermachine helpt u cheques, facturen met meerdere pagina's, brieven, documenten in wettelijke formaat, bijlagen en antwoordkaarten op een efficiënte manier te verwerken. De optionele scanner kan barcodes lezen waardoor u snel en gemakkelijk documentensets met meerdere pagina's kunt sorteren en behandelen. 

Vereenvoudigt het inplooien en het insteken van documenten en communiceert sneller

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Het 7 inch kleuren touchscreen met glazen afdekplaat en de wizard-gebaseerde programma vereenvoudigd de bediening. Gebruik tot 50 opgeslagen opdrachten of maak gemakkelijk nieuwe taken aan. Laad documenten en omslagen, druk op start en de DS-85i herkent automatisch het materiaal en stelt zichzelf in voor eenvoudige bediening.
Productiviteit

Productiviteit

Dankzij de meerdere toevoerstations in cascade-modus, verwerkt de DS-85i tot 1.950 documenten zonder opnieuw te laden. Verhoog de verwerkingscapaciteit tot 2.400 vel met twee optionele grote capaciteitsinvoeren. Gebruik de geïntegreerde verticale stapelaar voor snelle ontlading van gevulde omslagen.
Veelzijdigheid

Veelzijdigheid

Het document toevoerstation biedt de mogelijkheid voor verschillende combinaties, van volledige vellen papier tot kleine bijlagen. Dit modulaire systeem is ontworpen om samen te groeien voor de behoefte van uw bedrijf.
Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid

Exclusieve technologie IntelliDeck leidt de dubbele of foute documenten af alvorens ze tot set gevouwen worden. De barcodescantechnologie biedt de mogelijkheid voor een flexibele document lay-out en de verwerking van gevariëerde aantal pagina's, die in een envelop moet.

Karakteristieken van de couverteermachine DS-85i

Capaciteit
  • Hoge doorvoer: tot een snelheid van 4.000 vullingen per uur (66/min.).
  • Groot volume: tot 60.000 omslagen per maand.

 

 

Verwerking van Document
  • Verwerkt C6, C5/6 en C5 omslagen.
  • Verzamel tot 10 vellen met enkele vouw of tot 8 vellen bij dubbele vouw.

 

Systeem dimensie
  • Basisstructuur (6 stations): Lengte x hoogte x diepte: 1.820 mm x 925 mm x 420 mm

 

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

brieven automatisch vouwen met DS-75i

De couverteermachine automatiseert het insteken...