Versnipperaar voor de hoge volume van documenten

Deze papiervernietigers zijn ideaal voor grote archieven of als centrale verwerkingspunt voor papiervernietiging.

Bovendien onderscheiden de grote papiervernietigers van de HSM Powerline zich door de volgende eigenschappen:

  • Hoogwaardige materialen en kwaliteit "Made in Germany" staan garant voor veiligheid en duurzaamheid van de toestellen.
  • De snijwalsen van inductiegehard volstaal zijn bijzonder slijtvast.
  • Dankzij hun compacte formaat en wielen onder het toestel zijn de papiervernietigers gemakkelijk te verplaatsen.
  • De documenten kunnen comfortabel in het snijblok worden ingevoerd via de speciale aanvoertafel en transportband.

Veschillende veiligheidsniveau's

Controleer aan de hand van de DIN-norm 66399 welke beveiliging op uw gegevens van toepassing is. Hoe hoger het veiligheidsniveau (van 1 tot 7) des te kleiner zijn de snippers van het geshredde materiaal. Koppel de voor u relevante gegevensdragers met het veiligheidsniveau om de passende papiervernietiger uit te zoeken.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Shredder-perssystemen HSM

Enerzijds zorgen ze voor een beveiliging van gegevens tot veiligheidsniveau P-5, anderzijds persen ze het geshredde materiaal tot handige balen die gemakkelijk kunnen worden vervoerd. 

Frankeertoestel IS-420

De IS-420 is uitgerust met een automatische etikettenverdeler en in functie van uw frankeerbehoeften kan een automatisch toevoersysteem worden toegevoegd. De geavanceerde inkjettechnologie van de IS-420 frankeermachine maakt perfecte afdrukken mogelijk.

Briefopener IM-16

De IM-16 blinkt uit in betrouwbaarheid en gebruiksgemak: voorsorteren is niet meer nodig aangezien een ruime variëteit enveloppen verwerkt kan worden. Hierdoor krijgen uw medewerkers meer tijd om zich te concentreren op andere taken.