Ergonomisch, functioneel en professioneel design

Met een postkar vergemakkelijkt u niet alleen de interne postverdeling, de post komt ook sneller bij de juiste mensen aan. 

  • Standaard of elektrische postkarren volgens de behoefte van uw bedrijf
  • Een efficiënte verwerking van al uw post
  • Snelle interne transportmogelijkheden

Elektrische postkarren

Een elektrische postkar is ideaal voor de dagelijkse postronde. Deze robuuste postkarren kunnen zowel handmatig als elektrisch bestuurd worden, zijn makkelijk hanteerbaar en gemakkelijk te bedienen. Ideaal dus indien de kar ook buiten, op oneffen of hellende ondergronden, moet gebruikt worden. Door de elektrische aandrijving trekt de kar zichzelf in de door u gekozen richting: binnen, buiten, over enkele meters tot kilometers,... Onze ergonomische postkarren leveren altijd en overal! En vooral, onze elektrische postkarren volgen de bediener en niet andersom. Ook voor de elektrische postkarren zijn er verschillende types en modellen, elk met zijn eigen specifieke kenmerken, eigenschappen en accessoires. Elke postkar voldoet op die manier aan uw specifieke behoeften en wensen. Toch een specifieke kar nodig? Spreek erover met onze medewerkers, en samen met u ontwerpen we een oplossing op maat.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Meubilair

Met behulp van de 3D-tekeningen die wij in onze advisering gebruiken, krijgt u direct een duidelijk beeld van uw toekomstige postkamer: postkamermeubilair, sorteervakken, postkarren, kasten enz.