Postkamers van ontwerp tot meubilair

Een snelle en efficiënte postverwerking begint met een comfortabele werkomgeving in optimale omstandigheden.

  • Een optimale benutting van elke beschikbare vierkante meter
  • Een efficiënte verwerking van binnenkomende-, interne en uitgaande post
  • Professioneel ontwerp op maat
  • Sterk visueel concept: 3D-tekeningen op maat
  • Modern design en afwerking tot in de details
  • Robuust en functioneel materiaal
  • Snelle interne transportmogelijkheden

Meubilair design

Het draagt niet alleen bij tot de efficiëntie en productiviteit, maar ook tot het werkplezier van uw medewerkers en collega's. Ook daarin denkt Neopost graag met u mee: van de inrichting en het ontwerp tot de concrete uitvoering van het project.

advies neopost

Trusted advisor

Uw wensen vormen onze leidraad voor ons advies op maat. Het resultaat is altijd ergonomisch verantwoord, functioneel en flexibel, maar vooral ook prettig om te werken.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Standaard postkarren

Elk model heeft zijn eigen specifieke kenmerken en eigenschappen, waardoor u bij Neopost zeker een type vindt die volledig beantwoordt aan al uw wensen. Het

brieven automatisch vouwen met DS-75i

De couverteermachine automatiseert het insteken van uw facturen in de enveloppen (met variabele inhoud) maar kan ook de inhoud personaliseren door verschillende reclamebijlagen of brochures toe te voegen al naargelang van de geadresseerde (zijn postcode, taal enz.). 

Frankeermachine IS-480

Dankzij de combinatie van zijn verwerkingssnelheid en zijn intelligente weegtechnologie (dynamische weegschaal) kunt u grote postvolumes steeds op tijd verzenden dankzij dit frankeersysteem. Door de verwerking van uw poststukken te versnellen, optimaliseert u ook uw postuitgaven met speciale frankeertarief.