Afdrukken en afsnijden op één toestel

De SolJet Pro 4 XR-640 is Roland DG’s breedste en snelste printer/snijplotter ooit. Vertrouw op zijn uitzonderlijke printkwaliteit, veelzijdigheid en efficiëntie.

Licht zwart voor betere grijsgradaties.

ECO-SOL MAX3 is beschikbaar in een nieuwe inktkleur: licht zwart. Deze kleur zorgt voor egale grijsgradaties. Bovendien verbetert deze de stabiliteit van huidtonen en andere natuurlijke tinten. 

Zo komen alle details van een beeld prachtig tot uitdrukking in al uw posters, backlit displaysautostickers en zo meer.

Specificaties van de printer XR-640

Printtechnologie

Piëzo-elektronische inkjet
Snelheid : 10 tot 600 mm/sec (10 tot 300 mm/sec in richting van mediadoorvoer)

Media

Breedte: 315 tot 1625 mm
Dikte: Maximum 1.0 mm met liner

Print-/ snijbreedte

Max. 1.600 mm

Inkt

Cassettes:Cyaan, magenta, geel, zwart, licht cyaan, licht magenta, licht zwart, metallic zilver, wit
Kleuren: CMJNLcLm + Lk, CMJNLcLm + Lk + Mt, CMJNLcLm + Lk + Wh, CMJNLcLm + Mt + Wt

Snijsnelheid

Van 10 tot 300 mm/s

Verwarmingssysteem

De XR-640 heeft een ingebouwd drievoudig verwarmingssysteem. U kunt echter een extra droging installeren om het droogproces te versnellen. Wij raden de DU-640 aan bij gebruik van het oprolsysteem in combinatie met hoge productiesnelheden of als u witte of metallic inkt gebruikt

U bent mogelijks ook geïnteresseerd in:

TrueVIS VG2

Combineer schitterende en natuurlijke kleuren, verhoogde Print & Cut-nauwkeurigheid en meer machine-efficiëntie om uw grafische elementen naar een hoger niveau te tillen. Produceer dynamische stickers en etiketten, briljante banners, opvallende borden, levendige voertuigfolie - en nog veel meer. 

De nieuwe SG2 serie is beschikbaar in 3 modellen: SG2-300 (762 mm), SG2-540 (1371 mm) en SG2-640 (1625 mm). Voor zowel starters, als ambitieuze printbedrijven die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen, met de SG2 serie is er voor ieder een passend model.

Gebruik de BN-20 om bijvoorbeeld schitterende stickers, posters en hittetransfers te maken. U kunt de BN-20 gebruiken met witte of zilverkleurige metallic inkt. Door de metallic inkt te combineren met -de standaard kleuren verkrijgt u meer dan 500 schitterende metallic kleuren.

Wij bieden u tevens alle inkt, media en benodigdheden voor uw print & finishing apparatuur aan.