Inschrijven voor het evenement

U bent geïnteresseerd in ons seminar? Schrijf u nu in en neem uw echtgeno(o)t(e) en kinderen ook mee. Zij mogen gratis de Efteling in. Geen zorgen: na afloop kunt u ook de Efteling in!

Programma van het seminar "Papier hier"

Maar: hoe transformeert u optimaal van papier naar digitaal? In één middag doet u een paar mooie ideeën op voor professioneel documentmanagement voor uw bedrijf.

Onze keynote spreker Danny Mekic

Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić (30) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op. Hij is uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland.

Toegang naar het park voor uw gezin

Terwijl u de laatste ontwikkelingen op het gebied van document management hoort, genieten uw kinderen en/of partner van alle betoverende attracties of spectaculaire parkshows.

Laatste artikelen

 • elektronische postlockers

  Ontdek Packcity: elektronische pakjesautomaten voor bedrijven

  Word je als organisatie of bedrijf soms overspoeld door inkomende privépost van medewerkers? Of ontvangt je onderneming dagelijks talloze pakketten en raak je zo het overzicht al eens kwijt? Kies dan voor Packcity: elektronische pakjesautomaten waarmee je veilig post kunt laten bezorgen. Deze postlockers voor businesstoepassingen maken de postverwerking van je onderneming een stuk eenvoudiger en...

  Lees meer
 • Maakt de technologie mensen overbodig?

  Maakt de technologie mensen overbodig?

  Automatisering is ondertussen wijdverspreid. Het heeft invloed op de manier waarop we met bedrijven omgaan, op de manier waarop we winkelen en in het algemeen op veel aspecten in ons leven. In het bedrijfsleven is de invloed van automatisering overal voelbaar. Het helpt om de kosten te verlagen, de efficiëntie te verbeteren en de klantervaring nog aangenamer te maken. Automatisering biedt ook de...

  Lees meer