Inschrijven voor het evenement

U bent geïnteresseerd in ons seminar? Schrijf u nu in en neem uw echtgeno(o)t(e) en kinderen ook mee. Zij mogen gratis de Efteling in. Geen zorgen: na afloop kunt u ook de Efteling in!

Programma van het seminar "Papier hier"

Maar: hoe transformeert u optimaal van papier naar digitaal? In één middag doet u een paar mooie ideeën op voor professioneel documentmanagement voor uw bedrijf.

Onze keynote spreker Danny Mekic

Technologie- en innovatie-expert Danny Mekić (30) richtte op 15-jarige leeftijd zijn eerste bedrijf op. Hij is uitgeroepen tot meest succesvolle jonge ondernemer van Nederland.

Toegang naar het park voor uw gezin

Terwijl u de laatste ontwikkelingen op het gebied van document management hoort, genieten uw kinderen en/of partner van alle betoverende attracties of spectaculaire parkshows.

Laatste artikelen

 • Wordt uw organisatie overstelpt met pakketten?

  Wordt uw organisatie overstelpt met pakketten?

  Bedrijven verruilen papieren communicatie steeds vaker voor een digitale variant. U zou denken dat de druk op het personeel dan vermindert. Maar niets is minder waar. De kleinere hoeveelheid post wordt meer dan ruimschoots gecompenseerd door de exponentiële toename van het aantal geleverde pakjes. En dat is een uitdaging waar veel organisaties maar moeilijk mee om kunnen. Denk maar aan de vele...

  Lees meer
 • Groei pakkettenmarkt opnieuw compensatie voor krimp postmarkt

  In 2018 zijn er opnieuw meer pakketten en minder brieven en kaarten verstuurd dan een jaar geleden. Samen groeiden deze markten wel: met de bezorging van pakketten en brievenbuspost werd ruim €3,5 miljard omzet gegenereerd. Dat staat in de Post- en Pakkettenmonitor 2018 die de ACM vandaag publiceert. Er werden 504 miljoen pakketjes vervoerd en daarmee behaalden pakketbedrijven 17%...

  Lees meer