Uitbesteding van de postverzending voor bedrijven

Stuur één, tien of zelfs duizenden brieven in slechts enkele minuten rechtstreeks vanaf uw computer met NeoSend. Er is niets makkelijker: maak uw documenten op de gebruikelijke manier aan en NeoSend verwerkt ze voor u.

Met deze toepassing wordt uw post afgedrukt, gesorteerd, gefrankeerd en bij het postkantoor afgeleverd zonder dat u uw werkplek moet verlaten

 

Enorme tijd- en geldbesparing

Accurate en gepersonaliseerde mail

  • Door de integriteit en veiligheid van uw enveloppen te waarborgen, bouwt u niet alleen een vertrouwensrelatie op tussen uw bedrijf en uw klanten, maar vermindert u tevens uw verwerkingskosten
  • De juiste brief komt altijd bij de juiste persoon aan

Snelle implementatie "Plug 'n Play"

  • Specifieke software zoals OMS-200 biedt u unieke print en output management mogelijkheden, zonder aan uw huidige informaticasysteem te komen
  • Werkt met alle type couverteersystemen die documenten verwerken
Besparing

Besparing

Geniet altijd van de beste posttarieven, zelfs vanaf 50 postukken.
Automatisch batch creëren

Automatisch batch creëren

Nationale en Internationale verzending zonder voorafgand sortering. De documenten met variabele pagina's (bv.facturen) zijn ook automatisch in een envelop gestoken.
Rapportage

Rapportage

Toegang naar de verzonden documenten tot 100 dagen terug.
eenvoudig

eenvoudig

24/7 online beschikbaar en web-based software
neosend skv testimonial
We zijn er erg blij mee. Het scheelt ons enorm veel werk en het is ook nog eens goedkoper voor ons.

Freddy van Egmond - Technisch Manager bij Stichting Kabelnet Veendam

De video van de testimonial bekijken

De specificaties van Neosend

Gevarieerde documenten

Verzendt u geregeld documenten, bijv. facturen waarvan het aantal pagina’s kan verschillen afhankelijk van de geadresseerde NeoSend is gebruiksvriendelijke software om de automatisering van de verzending te vereenvoudigen. Door het toevoegen van een kleine barcode op uw documenten zijn wij in staat om na te gaan of elke envelop inderdaad het juiste aantal pagina’s bevat.

In kleur en gepersonaliseerd

Uw documenten worden verzonden in een C5 of C4 envelop. De layout van deze envelop kunt u zelf bepalen. Uw logo en het retouradres kunt u daardoor in kleur laten afdrukken.

Eigen huisstijl

Tijdens het uploaden van uw documenten naar het NeoSend platform kiest u welke layout u bij deze zending wilt gebruiken. Ons operationele centrum houdt zich vervolgens bezig met het afdrukken van uw documenten in kleur. Daarbij kunt u ook kiezen of u een afdruk op de achterzijde, bijv. Algemene Verkoopvoorwaarden, wilt.

Meer informatie over NeoSend
uitgaande post uitbesteden

Blog: Je postverwerking outsourcen biedt talloze voordelen

Een goede instroom en uitstroom van brieven en pakketten is cruciaal voor jouw bedrijf, daarom wil je elke stap in dit proces nauwgezet opvolgen. Toch is het handig om delen van je postverwerking te outsourcen. Volg maar…

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in

Output management software OMS-200

OMS-200 garandeert de veiligheid en integriteit van elk document zodat de juiste boodschap naar de juiste ontvanger verstuurd kan worden. Het is ook een onmisbaar instrument bij het couverteren van documenten met een variabel aantal pagina’s.

Output management software OMS-500

Of uw organisatie nu beschikt over één gecentraliseerd printcentrum of verschillende distributiecentra, met OMS-500 heeft u de volledige controle over uw klantcommunicatieprocessen. Personaliseer eenvoudig uw documenten waarmee u de communicatie met uw klant optimaliseert.